Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 889,120
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sabri' Alıntı:
arkadaşlar,
faydalı olacağını düşündüğüm samimi bir dostumun tel nunu size vereceğim.her off-road cunun muhakkak uğraması gereken bir yer..hepimiz çay kahve içmeye uğrar muhabbet eder fikir alır hoşça vakit geçiririz...nihat keskin son 4 yarışta atak yapıp yapılan off-road şampiyonalarında 1.sırayı almış bir pilottur.aynı zamanda usta ve piyasadan herşeyi çok hesaplı temin eden bir kardeşimizdir.kensisi isoof üyesidir.0532 2112180 dir.yeri yedpa nın karşısındadır.benim ismimi vererek arayabilirsiniz..
sevgiler.sabri oran

nihat keskin için de sabri abi haklıdır , onun kadar ıyı nıyetlı bır usta ıle karsılasmamıstım daha once. herseyden once 10 numara bır ınsandır. off-road tecrubesı fazla fıyatları da uygundur.

Etiketler

KML' Alıntı:
sabri abi haklıdır.
isofflu olmak bir ayrıcalıktır , gezenbılır e uye olmak gıbı .
500 ytl karsılıgı mı
kulupte her salı toplantılarda vıdeo ve slayt gosterımlerı offroad hakkında
bu ısı bılenlerden yarısanlardan yada cok tecrubelı ısımler ıle fıkır alısverısı
hakverırsınız kı ısoff Gezenbılırden farklı , bır localı var ve kulup olarak bır harcaması var , sene sonunda gezısı (yemeklı) oluyor , kulubun cesıtlı aktıvıtelerı var
bunun ıcınde bır gelır olmak zorunda bunu da uyelerden karsılıyor.
ısoff ve gezenbılır ın kurulus amacları ve tarzları aynı gorunse gıbı cok farklı .
x amortısor yada y fırmasının verdıgı ozel ındırımlerde var ıbrahım abı ,
Hah işte merak ettiğim böyle bir açıklama idi. Aydınlatmada yaklaşımsal bir açı problemi kafama takılmıştı, bilgi için teşekkür ederim Kamil Bey.
Kesinlikle 2 oluşumunda kuruluş amaçları çok farklı.
İçerdiği kapsam bakımından Gezenbilir daha fazla kategoriyi içine alırken İsoff'ta ise sadece of-road amacı ve türevindeki hobisel faaliyetleri kapsamaktadır.
Bu bariz olarak belli olmaktadır.
Nitekim Gezenbilir.com hızla büyüyen bir ailedir son haliyle.
Son zamanlarda insanların giderek yönelim gösterdiği "Social Internet" dedikleri (internet üzerinden sosyalleşme) olgusunun oluştuğu bir platformdur. Henüz somut olarak tüzel bir yapıya sahip olmasa bile insanların burada bulunmaktan, herşeyden öte bilgi paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını düşünüyorum.

Saygılarımla.

bu arada ben offroad'a saplanıp kalmışım.. Gezenbilir'de başka işlerle uğraşan epeyce insan varmış... :D

İsoff ile alakalı hoşnutsuzluğumu ben açıkladıktan sonra sanki konu tartışmaya dönüştü...Bence oradaki arkadaşlarla yüzyüze sohbet ederek karar versek daha iyi olur...

Jeep34' Alıntı:
İsoff ile alakalı hoşnutsuzluğumu ben açıkladıktan sonra sanki konu tartışmaya dönüştü...Bence oradaki arkadaşlarla yüzyüze sohbet ederek karar versek daha iyi olur...
Yok hocam tartışılacak bir hadise yok, merakımı gidermek için sordum sadece.. hani hep anlatıyorlar da içeriden birine denk gelmişiz görmüşken sorayım dedim :smiley:

Yoksa herkes kendi seçimini yapmakta özgürdür, burada Gezenbilir.com'a üye olan başka yere üye olamaz gibi vesair uygulamalarımız yok...
Bizde kapı herkese açık...
Yemek yiyene de.. vinç halatı çekene de, paraşütle atlayana da, arkeolojik kazı yapana da, jipiyle reynaya gidene de...
Ayrım yok aman yanlış anlaşılmasın :D

Sami Bey aramıza hoşgeldiniz.Türkiyemizin her tarafından offroad sevdalıları ile bir arada olmak ne güzel bir duygu.
1986 doğumlu olup 1961 Apache içinde doğmakla zaten siz doğarken kaybetmişsiniz. ;D Yani virüsü tam yerinde almışsınız.
Herhalde bu merak aileden , büyük ihtimal babadan geliyor.Çünkü bizde de öyle.Can'a aşıyı 2 yaşında yapmıştım, inşallah sıra toruna da gelir.
Forumumuza tekrar hoşgeldiniz.

abi isofflu ; pardon ya; isotlu çiğköfteden sonra çayı benim grandin kaputunda demlemeye ne dersiniz? bedava haa :smiley: :smiley:

sevgili arkadaşım,yazdıklarını öncelikle tenzi ediyorum..kullandığın kelimelere bence dikkat etmeni öneririm zira isoof lan ilgili yazdıkların hiç hoş değil..yarın öbürsü gün yüz yüze bakacağımızı unutma ltf..her zaman açık kapı bırak kulaktan duyma sözlerlen bir kurumu karalayacak sözler sarfetmemek gerekiyor.aranızdaki isoff lu arkadaşlarada ayıp olmasın!bu arada keşke gezenbilir fun kulübü kursanızda amatör grubu bir çatı altında toplasanız ne kadar güzel olur bizlerde isoof lu olarak seviniriz ve organizasyonlarınıza seve seve katılırız.bu arada burdaki bir kaç arkadaşımın haricindeki arkadaşlarım isoof lan ilgili bir şey söylemediklerine göre bir kaç arkadaşımın haksız yere söyledikleride benim için önem taşımıyor çünkü her grupta negatif düşünenler mutaka çıkıcaktır ve düşüncelerinede saygı duyarız.sevgiler.sabri oran

mogzilla' Alıntı:
Sami Bey aramıza hoşgeldiniz.Türkiyemizin her tarafından offroad sevdalıları ile bir arada olmak ne güzel bir duygu.
1986 doğumlu olup 1961 Apache içinde doğmakla zaten siz doğarken kaybetmişsiniz. ;D Yani virüsü tam yerinde almışsınız.
Herhalde bu merak aileden , büyük ihtimal babadan geliyor.Çünkü bizde de öyle.Can'a aşıyı 2 yaşında yapmıştım, inşallah sıra toruna da gelir.
Forumumuza tekrar hoşgeldiniz.
evt haklısın mogzilla .bu merak direk aileden geliyor.her şey bir gün amcamın 63 CJ5i ile çiftleğe giderken asvaltı kullanmayıp tepelerden çamurlardan gitmesiyle başladı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR