Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,262
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

serkan nasılsın?öncelikle isoof üyesi olmak gerekiyor.yani isoof un aktivitelerinden isoof üyeleri yararlanabiliyor.aslında sizlerde isoof a üye niçin olmuyorsunuz?yarın 18.00-19.00 arası ben kulüpte olacağım gelmek isteyen arkadaşlar var ise başkan a ben üye olmanız için öneride bulunabilirim.isoof üyesi olmanız gezenbilirde aktivite yağmanızı engellemiyor aksine ufkunuzu açacak bir çok imkan sağlıyor.
bu gezi için araçlarda yıldız şart değil.sevgiler.sabri

Etiketler

Sevgili Sabri Oran bey ben 2 sefer kulübe geldim.Amacım hem ortamı görmek hemde üye olmak için fikir olmaktı.Belki yabancı olduğumda dolayı belki de oradakilerin çok azını tanıdığımdan dolayımıdır nedir maalesef ortamı o kadar sıcak bulamadım.Sanki adımı koyamadığım bir şey vardı...

Belki bizler kendi grubumuzda çok sıkı fıkı, herşeyi ama herşeyi çıkarsızca paylaşıyoruz da onun için mi bana öyle geliyor bilemiyorum...

Halbu ki isoff geniş bir profosyonel grup... çok şey kazanabiliriz....ama ben kendi kendime ''buraya sadece üye olursun arkadaşlıklar kurulmaz düşüncesi'' verdi..Umarım düşüncelerimde yanılıyorumdur....

Saygılarımla....Uğur Kalaycı...

Ben zaten üye olmayı düşünüyorum Sabri abi hatta sırf BA-ÇO için üye olacaktım ama kaçırdım BA-ÇO yu :(
ama en kısa sürede üye olacam
(üye olmak için 500 YTL istiyorlarmış bi ayarlayalım da önce :smiley: )

sevgili uğur,
ben,benim tarafımdan yeni gelen bir arkadaşımı herkes ile tanıştırırım!gerisi ona kalmıştır!ancak bence yanılıyorsun derim.çünkü isoof daki arkadaşları tanıman bir süreçtir ve bu süreçi kendine tanımamışsın gibi geliyor bana..diyelimki tanıdın ama herkes ile de arkadaş olmak zorunda olamıyıcağın için bu seferde yine sıkı fıkı olacağın arkadaş grubu muhakkak olacaktır!isoof daki imkanlardan yararlanmak çok önemli olduğundan üye olmanızda fayda olduğunu belirtmek istedim.tabiki sizlerin tercihidir..sevgiler.sabri oran

sduran' Alıntı:
Ben zaten üye olmayı düşünüyorum Sabri abi hatta sırf BA-ÇO için üye olacaktım ama kaçırdım BA-ÇO yu :(
ama en kısa sürede üye olacam
(üye olmak için 500 YTL istiyorlarmış bi ayarlayalım da önce :smiley: )
serkan sosyal olmak çok önemli.hiç birimiz ısınamadığımız kişiler ile samimi arkadaşlık zaten kurmayız.önemli olan bir kulüpte askeri müştereklerde buluşmaktır.bence üye ol derim.elma ile armutu ayırmak gerekiyor.-))neyse karşılıklı gelince bazı şeyleri konuşuruz.sevgiler.sabri oran

İsoff sanki daha çok bağlayıcı kurallar içeren bir kurum sanki..Hani girişin 500ytl'den başlıyor olması gibi...
İsoff'a verilen 500YTL sonucunda bir üye ne çeşit ayrıcalıklara sahip oluyor bu konuda bilgilendirmeniz mümkünmüdür acaba?

saygılar.

Her kulube üye olunurken bir miktar ücret ödenir...kimi 100 ytl kimi 5000 ytl...
Ama İsoff beni her zaman heyecanlandıran bir yer olmuştur....bir kulubün adının önemi kadar üye çoğunluğununda şahsiyetleri önemlidir....

Saygılar

Iceman®' Alıntı:
İsoff sanki daha çok bağlayıcı kurallar içeren bir kurum sanki..Hani girişin 500ytl'den başlıyor olması gibi...
İsoff'a verilen 500YTL sonucunda bir üye ne çeşit ayrıcalıklara sahip oluyor bu konuda bilgilendirmeniz mümkünmüdür acaba?

saygılar.

sevgili ibrahim,sorduğun sorunun cevabını yaşayarak ancak sen öğrenebilirsin...bunun içinde üye olamakda şart değil,gelirsin toplantıda söz istersin aklına takılan soruları söylersin ve ikna oluyorsan o zaman üye olmayı düşünebilirsin.diğer türlü peşin hükümlü olmakda haksızlık olur değilmi?sevgiler.sabri oran

Sabri Bey merhaba; ben şu elma ile armut olayına takıldım. Takılmamın sebebini de anladığım şeyi söyleyerek izah edebilirim sanırım : isoff elma ise gezenbilir armut mudur? Eğer böyle ise bunun tam olarak açıklamasını yapabilir misiniz acaba? Ayrıca şöyle de bir şey var; bu gibi klupler tamamen entertaintment - hobby tarzı kulüplerdir; Elbette ki her kulübün masrafları olacağı için bir takım gelirleri olmalıdır. (aidat gibi) ancak girişte 500,-YTL gibi bir rakam bana çok ticariymiş gibi geliyor. Ayrıca; karşılıklı gelince görüşürüz veya süre lazım gibi şeyler konuşmazdan önce bizim gibi amatörce bu hobi ile ilgilenen arkadaşlara daha açıklayıcı, tatmin edici notlar verilmemeli mi acaba? Bu durum daha teşvik edici değil midir? Kaldı ki Uğur Kalaycı' nın geçirdiği kötü deneyim tesadüfmüdür ve sizin bahsettiğiniz gibi bizler de 500,-YTL verip de üye olmadan eğer kulübe girersek aynı durumla karşılaşır mıyız? Teşekkür ederim...

Benimde Uğur Bey gibi bir iki tecrübem var ISOFF la ilgili... Bir de klüpte tüccarda çok... Bazen samimiyetle aldığınız bir ustanın adı bile tipik Kemal Sunal'ın kapıcılar kralı filmindeki gibi 3 numaranın yarım kilo kaşarından 150gr'da bana ayır şeklinde oluyor... Sözüm meclisten dışarı tabiii, her ortamda olduğu gibi orda da doğru ve yanlış insanlar vardır... Bence yarışmayacaksak hobi amatör bir ruhla arkadaşlıklarla yapılmalı...

corehunn' Alıntı:
Sabri Bey merhaba; ben şu elma ile armut olayına takıldım. Takılmamın sebebini de anladığım şeyi söyleyerek izah edebilirim sanırım : isoff elma ise gezenbilir armut mudur? Eğer böyle ise bunun tam olarak açıklamasını yapabilir misiniz acaba? Ayrıca şöyle de bir şey var; bu gibi klupler tamamen entertaintment - hobby tarzı kulüplerdir; Elbette ki her kulübün masrafları olacağı için bir takım gelirleri olmalıdır. (aidat gibi) ancak girişte 500,-YTL gibi bir rakam bana çok ticariymiş gibi geliyor. Ayrıca; karşılıklı gelince görüşürüz veya süre lazım gibi şeyler konuşmazdan önce bizim gibi amatörce bu hobi ile ilgilenen arkadaşlara daha açıklayıcı, tatmin edici notlar verilmemeli mi acaba? Bu durum daha teşvik edici değil midir? Kaldı ki Uğur Kalaycı' nın geçirdiği kötü deneyim tesadüfmüdür ve sizin bahsettiğiniz gibi bizler de 500,-YTL verip de üye olmadan eğer kulübe girersek aynı durumla karşılaşır mıyız? Teşekkür ederim...
elma ile armut kötü anlamda değildir.ltf yazdığımı anlayışlan karşılayın ve takılmayında çünkü yersiz olur.aranızda ben dahil isoof lu arkadaşlarımız var hatta tüccarlarda var.onlarada sorun diyeceğim ama dediğim gibi en iyisi üye olma zamanı geldiğinde sizin yaşayarak karar vermenizdir.kulaktan duyma sözlerlen insanlar yanılabilir.isoof hakkındaki yanlış düşünceleriniz varsa gelin kulüpte sizi aydınlatıcı i bilgiler verelim.ben sadece bir tavsiyede bulundum yoksa kimse zorlan bir yere üye olmuyor herşey size kalmış.bu konuyuda bundan sonra bence sadece gelen olursa kulüpte konuşmak üzere açalım.sevgiler.sabri oran

sabri' Alıntı:
sevgili ibrahim,sorduğun sorunun cevabını yaşayarak ancak sen öğrenebilirsin...bunun içinde üye olamakda şart değil,gelirsin toplantıda söz istersin aklına takılan soruları söylersin ve ikna oluyorsan o zaman üye olmayı düşünebilirsin.diğer türlü peşin hükümlü olmakda haksızlık olur değilmi?sevgiler.sabri oran
tekrar merhaba Sabri Bey,

Elbette soyut olarak güzel arkadaşlıkların,dostlukların kurulabileceği seçkin bir ortamdır İsoff. Fakat ben yinede 500lira (asgari ücretten biraz fazla)verdikten sonra somut olarak bana ne imkanlar sağlıyor bunu merak etmiştim. Hani ne bileyim X amotisör markası İsoff üyelerine bilmem kaç indirim yapıyor işte mesela Y firması isoff üyelerine ücretsiz check-up yapıyor araçlarına gibi...

Birde eklemek istiyorum elma-armut ilişkisi bu durumu iyi açıklamış. Bir yerde tüzel bir kişilik var aidatı 500YTL olan ve çok üyesi olan diğer yerde ise sanal platformda sadece ilgilendikleri hobilerle ilgili paylaşımda bulunan ve aile olma yolunda ilerleyen bir grup var.

Ben burada çok mutluyum en azından bir takım olguları birkaç resimin maneviyatı sayesinde yaşamıyorum.
Aileye hoşgeldiniz. :smiley:

Bence giriş ücreti yüksek bir ücret, karşılığında insanlar aslında ne alacağını sorguluyor, sonuçta sizin isoffta yaptığınızı biz gezenbilirde bedelsiz yapıyoruz, buluşma yerimiz de kulüp lokali değil de dağlar tepeler :smiley:
İbrahim'in dediği gibi ekstra bişeyler olmalı, mesela slayt gösterileri, kulüp kütüphanesi, bilgi bankası vs. vs. gibi

arkadaşlar,yapılan iş çok çok güzel bir iş.sizlere katılmamak mümkün değil..çok keyifli geziler yapıyorsunuz bravo sizlere..bakınız bugün bir kulübe üye olmak min 3000 ytl den başlar.500 ytl çok sembolik bir rakam olup ayrıca 500 ytl yi verip de üye olmak isteyen herkezde kulübe alınmamaktadır..mert bahsettiğin slayt gösterileri her salı kulüpte yapılmaktadır.kütüphaneler ise canlı üyelerdir:smiley:)ibrahim isoof üyeleri her zaman ayrıcalıklıdır şimdi burada kurum ismi vermem olmaz aama dediklerin zaten olmaktadır.aranızda üsoof üyesi arkadaşlar var onlarada biraz sorun sizlere açıklasınlar ltf.yoksa onlar açıklamıyorlarmı?!sadece benim sizlere bir önerimdi bu kadar tepki alacağını düşünmemiştim!!aranızda isoof lu arkadaşlar var niçin sizlerde isoof da olmıyasınız düşüncesiyle konuyu açtım bence iyide ettim diye düşünüyorum..sevgiler.sabri oran

sabri abi haklıdır.
isofflu olmak bir ayrıcalıktır , gezenbılır e uye olmak gıbı .
500 ytl karsılıgı mı
kulupte her salı toplantılarda vıdeo ve slayt gosterımlerı offroad hakkında
bu ısı bılenlerden yarısanlardan yada cok tecrubelı ısımler ıle fıkır alısverısı
hakverırsınız kı ısoff gezenbılırden farklı , bır localı var ve kulup olarak bır harcaması var , sene sonunda gezısı (yemeklı) oluyor , kulubun cesıtlı aktıvıtelerı var
bunun ıcınde bır gelır olmak zorunda bunu da uyelerden karsılıyor.
ısoff ve gezenbılır ın kurulus amacları ve tarzları aynı gorunse gıbı cok farklı .
x amortısor yada y fırmasının verdıgı ozel ındırımlerde var ıbrahım abı ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR