Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,792
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Çok değerli abilerim - arkadaşlarım ..

Benim pilotun sağ ayağında sorun var, gaz pedalını özlemiş. . Bu satte Çavuşbaşı'nı sayıklayarak beni aradı. Birisi dur desin bu adama, ya da bizi yanlız bırakmasın :smiley: :smiley:

Etiketler

Evet herkese iyi akşamlar Sabri abi sizi buralarda görmek ne güzel.
Özellikle web sayfanız bir harika,
ben sizi uçan ladanın pilotu olarak tanıdım. Sırf bu yüzden 2006 yılında 1990 model lada
niva aldım.Sizin lada niva aracınızdan çıkma 2 adet bronco marka amortisör bile vardı.
Sırf aracınızın bir parçası benim aracıma kan versin diye.Oğuşlar zekiusta ile çook konuştuk sizi.
Size çok saygı duyuyorum. Saygılarımı sunuyorum. Serdar AĞDAŞ

baya bir aradım bu makineyi
enson 12.000 ytl aldık Allahtan hayırlısı. Allah herkese en güzelini nasip etsin
gücümüz buna yetti.
Simdi bir tamirci lazım özellikle mustafa abiden adres bekliyorum.İyi bir servis.Kazık atmayacak.

Serdar abim, nasılsın ?
Hayırlı olsun diyeyim mi, yoksaa hayırlı olsun demenin zamanı çoktan geldi de geçti mi ???

Serdar abim, Allah kaza bela vermesin, bol çamur versin.. Hayırlı olsun. Kendim almış kadar sevindim yahuu :smiley: Mustafa abi yardımcı olacaktır eminim, doğru adresteyiz çünkü...

ALLAH razı olsun.. Şu sıralar sağ koltuğa iyice alıştım. Ee, pilotum çılgın olunca, keyif zirvede :smiley:
Bu arada, renkte yine bordoyu tutturmuşsun :smiley:

lada nivayla olmuyodu be hakan abi
kütük gibi araba
tırmanış falan iyi de dar düdük gibi sığamadım bitürlü
birde satarken çok sarar ettik ama olsun.zararın neresinden dönersen kardır misali

Serdar inan kendim almış kadar sevindim.Allah kaza bela vermeden kullanmak nasib etsin,hayırlı olsun.

ewet bordo renk kaderimde var sanki
olsun ilerde siyaha boyarız
ilk etapta frenlere ve radyotöre baktırıcam.
artı olarak genel bir kontrol. ama arazide öyle kırıcı etaplarda şimdilik yokum.
sky jackeri takayım 1 sene sonra ozaman dağıtıcı etaplara varım

Yakışır serdarıma vallahide billahide yakışır.inan çok sevindim ALLAH kazasız belasız önce ailenle sonrada bizler binmeyi nasip etsin..

sabah bana söylemedin. :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR