Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 747,115

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

BU HAFTA SONU İSOFF CULARLA VARMISINIZ BİR ETABA FUTBOL MAÇI GİBİ KIRASIYA BİR MÜCADELE
KIRMA ETAPLARINDA KAMPLI. SABAH KAHVALTISI BENDEN SİZLERE YUMURTALI PATATES YAPARIM.
KÖY EKMEĞİ VE ÇAY VARMISINIZ EY AHALİ

MAKSAT TANIŞALIM KAYNAŞALIM ARAZİDE TURBO YAPIP COREHUNN ABİMİN 5,2 'İNE YETİŞELİM
ÇÜNKÜ O ASFALTTA VE ARAZİDE YETİŞİLEMEZ BİRİSİ TEK RAKİBİ VAR FARUK ABİ
VER AYARI SERDAR VER AYARI VINNNNNNNNNNNN VINNNNNNNN NE GAZ VERDİM BEEEEEE

Serdar bu arada hayırlı uğurlu alsun araban
Valla yakışır sana :smiley:
Allah bol çamurlar bol dere boyları nasip etsin kazasız belasız :smiley:

corehunn' Alıntı:
[Sn Sabri Bey; sanırım yaş olarak benden büyüksünüz; sırf o sebepden ettiğiniz tenziyi saygıyla karşılıyorum. Derdim kapıları açmak veya kapatmak değil. Veya hoş şeyler söyleyerek artı haneme bir puan eklemek ise hiç hiç değil. Ben sadece duyguların içerisine tişcaret karıştırılmasına çok karşıyım. 4x4 e binmek benim için tutkulu bir duygu. Bende şahsınızı tenzi ederek burada ve yapılan organizasyonlardaki ticari kaygılar ile bir takım şeylerin peşinde koşulmasını hiç ama hiç hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Beni tanıyanlar bilir; ben latifesever bir insanım. İsoff ile ilgili bir sıkıntım yok; çünkü benimle alakası yok. Kaldı ki şahsa duyulan saygı ile beraber kurumlara da saygı duyarım; duyguların ticarete dökülmemesi kaydı ile... Siz daha önceki yazılarınızda belirtmişsiniz zaten; herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kaide yok diye. Burada da aynı şey geçerli. Eğer ben bir gün ille ki İsofflu olacam diye tutturursam ve uygun görmezseniz almazsınız olur biter. Zaten hani herkes de alınmıyormuş ya!! Gezenbilir fan - club kurulması ile ilgili önerinize gelince; diğer arkadaşlarımın yerine de konuşmak gibi bir kabalık yaparak haddimi aşmayacağım lakin; buradaki insanlar isofflu sizler gibi değil de sanırım biraz daha amatör bakmak istiyorlar olaya; emin olun böylesi de çok güzel. Yani tek tip üniforma giymiş katar yolcuları gibi olmaktansa bir elinde sucuk; diğer elinde arabanın direksiyonu olması sanırım daha cazip... Önce off - road gibi değil de off road+arkadaşlık gibi düşünülüyor. Yüzyüze bakmak terimi eğer tarafınızdan abi - kardeşlik veya arkadaşlık baabında kullanıldıysa kesinlikle haklısınız, sonuna kadar saygılıyım; ama bu terim içeriği başka alt başlıklardan oluşuyorsa da buna da karşıyım. Size önce başarılar temennilerimi; hemen sonrasında da saygılarımı iletiyorum...

sevgili kardeşim sana tavsiyem madem duyguların içine ticaret katılmasından hoşlanmıyorsun o zaman bir abin olarak aranızdaki issof lu tüccarı öncelikle uzak tutun veya dikkat edin!!önce bunu uygulaki lafının arkasında durabilesin..yoksa bizler sizlerin şu anda yaptıklarınızı 15 yıl önce yaptık ve halada yapmaktayız.ikinci tavsiyem şüpheci olup olmayan başlıkları üretme..gördüğüm kadarı ile burda bir sen birde bir arkadaş daha var...daha sakin,kelimeleri tartarak,daha toleranslı olmak off-roadcular içindir bunu unutma ltf.ltf İSOOF lan ilgili artık konuşmıyalım işin saygınlığı kaçmasın olurmu?!özellikle seni üye olmak istediğin zaman ben isoof 'a kayıt ettireceğim!merak etme..her zaman sizlerin yanındayız..güzel faliyetlerinizi alkışlarken haksız yere sarf edilen sözlerinizide bir abin olarak düzeltmekte yine bana düşecektir bundan hiç şüphen olmasın sevgili kardeşim..sevgiylen kal..yakında tanışacağız inşallah.sabri oran

Bende isoffla ilgili düşüncemi biraz aktarmaya çalışayım.Bence isoffa üye olmak fena bir fikir değil en azından söylendiği gibi orada tecrübe deneyim dahada ilerki safhada ve gerçek off-road ı öğrenmek bununla birlikte tecrübelerimizi daha perçinleyip bizden sonra katılacak ve gitgide büyüyen gezenbilir off-road grubunada bu noktada profesyonel destek ve bilgi birikimini aktarmak adına iyi olur derim.
Bu arada kulüpteki herkesle illada bir samimiyet içine girilcek yada bir birliktelik oluşcak diye birşey sözkonusu olmadığı gibi kendine yakın hissedebilceğin yeni simalarla tanışmakta ayrıca keyifli olur diyorum ve en önemlisi biriken ve profesyonel bilgi,tecrübe,deneyimlere ortak olmak...
Sabri ORAN bey önerilerde bulunarak gezenbilir off-road gurubumuza destek vermeye çalıştığı içinde ayrıca şahsım adınada teşekkür ediyorum...

ABİMİN DÜŞÜNDÜĞÜ ŞEYE BAK ALIRIZ 5 TANE MERCEDES YILDIZINI ARABANIN SAĞINA SOLUNA ARKASINA ÖNÜNE ALTINA ÜSTÜNE YAPIŞTIRIRIZ VERİRİZ AYARI SONRA
GERİSİ YALAN
BEŞ YILDIZ ARABADA DEĞİL YÜREKTE OLUR.BİLEKTE OLUR...
YANLIŞ YAZDIYSAM AFFEDİN

BU ARADA GERÇEKTEN SİTEMİZİ ZİYARET EDEN SABRİ ORAN ABİYE TEŞEKKÜR EDERİM.BU KONUDA UZMAN BİRİSİNİN GEZENBİLİR'İ ZİYARET ETMESİ VE BİZLERLE BİRŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTEMESİ VE BİZLERİ DAVET ETMESİ ADIMIZA SEVİNDİRİCİ BİR OLAYDIR. SAĞOL SABRİ ABİ.

Aynı zamanda çokk saygı duyulması gereken birisidir Sabri Abi çünkü bu uğurda parmaklarını kırmıştır
kendisi.( Arazide zor şartlarda direksiyonun sert dönmesinden dolayı). Bilgisi ve tecrübesi tartışılamaz.
Şahsen ben sabri abi yanında cırak sıfatında bile olamam.Kendi adıma konuştum.

Serdar kardeşim emin ol çok sevindim..Allah kaza bela vermesin...güle güle kullan....kardeşim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR