serdaragdas
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
COREHUNN ABİ 5,2 İŞ YAPMAK NE KELİME ARAZİYİDÜZ ASFALTA ÇEVİRİSİN
COREHUNN ABİ 5,2 İŞ YAPMAK NE KELİME ARAZİYİDÜZ ASFALTA ÇEVİRİSİN
corehunn' Alıntı:[Sn Sabri Bey; sanırım yaş olarak benden büyüksünüz; sırf o sebepden ettiğiniz tenziyi saygıyla karşılıyorum. Derdim kapıları açmak veya kapatmak değil. Veya hoş şeyler söyleyerek artı haneme bir puan eklemek ise hiç hiç değil. Ben sadece duyguların içerisine tişcaret karıştırılmasına çok karşıyım. 4x4 e binmek benim için tutkulu bir duygu. Bende şahsınızı tenzi ederek burada ve yapılan organizasyonlardaki ticari kaygılar ile bir takım şeylerin peşinde koşulmasını hiç ama hiç hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Beni tanıyanlar bilir; ben latifesever bir insanım. İsoff ile ilgili bir sıkıntım yok; çünkü benimle alakası yok. Kaldı ki şahsa duyulan saygı ile beraber kurumlara da saygı duyarım; duyguların ticarete dökülmemesi kaydı ile... Siz daha önceki yazılarınızda belirtmişsiniz zaten; herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kaide yok diye. Burada da aynı şey geçerli. Eğer ben bir gün ille ki İsofflu olacam diye tutturursam ve uygun görmezseniz almazsınız olur biter. Zaten hani herkes de alınmıyormuş ya!! Gezenbilir fan - club kurulması ile ilgili önerinize gelince; diğer arkadaşlarımın yerine de konuşmak gibi bir kabalık yaparak haddimi aşmayacağım lakin; buradaki insanlar isofflu sizler gibi değil de sanırım biraz daha amatör bakmak istiyorlar olaya; emin olun böylesi de çok güzel. Yani tek tip üniforma giymiş katar yolcuları gibi olmaktansa bir elinde sucuk; diğer elinde arabanın direksiyonu olması sanırım daha cazip... Önce off - road gibi değil de off road+arkadaşlık gibi düşünülüyor. Yüzyüze bakmak terimi eğer tarafınızdan abi - kardeşlik veya arkadaşlık baabında kullanıldıysa kesinlikle haklısınız, sonuna kadar saygılıyım; ama bu terim içeriği başka alt başlıklardan oluşuyorsa da buna da karşıyım. Size önce başarılar temennilerimi; hemen sonrasında da saygılarımı iletiyorum...
sevgili kardeşim sana tavsiyem madem duyguların içine ticaret katılmasından hoşlanmıyorsun o zaman bir abin olarak aranızdaki issof lu tüccarı öncelikle uzak tutun veya dikkat edin!!önce bunu uygulaki lafının arkasında durabilesin..yoksa bizler sizlerin şu anda yaptıklarınızı 15 yıl önce yaptık ve halada yapmaktayız.ikinci tavsiyem şüpheci olup olmayan başlıkları üretme..gördüğüm kadarı ile burda bir sen birde bir arkadaş daha var...daha sakin,kelimeleri tartarak,daha toleranslı olmak off-roadcular içindir bunu unutma ltf.ltf İSOOF lan ilgili artık konuşmıyalım işin saygınlığı kaçmasın olurmu?!özellikle seni üye olmak istediğin zaman ben isoof 'a kayıt ettireceğim!merak etme..her zaman sizlerin yanındayız..güzel faliyetlerinizi alkışlarken haksız yere sarf edilen sözlerinizide bir abin olarak düzeltmekte yine bana düşecektir bundan hiç şüphen olmasın sevgili kardeşim..sevgiylen kal..yakında tanışacağız inşallah.sabri oran