Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,936
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

sduran' Alıntı:
Yaa abilerim kardeşlerim arkadaşlarım bizim asıl derdimiz çamura bulnmak çamur atmak diil
Ticaret yapma yeri de diil burası
Hadi yaw alın 4L ye
Gece parkurları bizi bekler :smiley:

Sanki, bu gece okuduğum en güzel mesajlardan biriydi :smiley:

Etiketler

Ya Uğur abi; serbest muhabbet yeri değil mi ya burası? Sabri abimle muhabbet ediyorum :smiley: :smiley:

pe
corehunn' Alıntı:
Sn Sabri Oran; emin olun kimse bana isoff u kötülemedi. Ben bildiklerimden bahsediyorum. Eğer birilerinin hinlik yaptığını düşünüyorsanız bunu açıklamanız gerekir diye düşünüyorum...
peki bildiklerini kimden öğrendin?nasıl öğrendin?sen açıkla bakalımda bilelim?

abi biz serkanla çıkalım dediğimizde pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyerek çıkıyoruz
galiba sende o akşam pilav yemiştin :smiley:
gerçi bu gece ben yanınızda olamam sabah çok erken kalkacağım ama gece etabı çok daha zevkli geçiyor dimi serkan :smiley:

Valla ben sadece salı akşamları çıkamam...Her çerşamba mağazadaki şef izinli oluyo...sabah iştima vericem :smiley:

hoppalaa; ya uğur abi; sabah bi tıraş, bi duş, bi parfüm, bomba gibi komutan olursun... e hadii...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR