Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 747,199

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

BU HAFTA SONU İSOFF CULARLA VARMISINIZ BİR ETABA FUTBOL MAÇI GİBİ KIRASIYA BİR MÜCADELE
KIRMA ETAPLARINDA KAMPLI. SABAH KAHVALTISI BENDEN SİZLERE YUMURTALI PATATES YAPARIM.
KÖY EKMEĞİ VE ÇAY VARMISINIZ EY AHALİ

Serdarcım yıldız falan lazımmış arabada; o işi nasıl halledicez?

MAKSAT TANIŞALIM KAYNAŞALIM ARAZİDE TURBO YAPIP COREHUNN ABİMİN 5,2 'İNE YETİŞELİM
ÇÜNKÜ O ASFALTTA VE ARAZİDE YETİŞİLEMEZ BİRİSİ TEK RAKİBİ VAR FARUK ABİ
VER AYARI SERDAR VER AYARI VINNNNNNNNNNNN VINNNNNNNN NE GAZ VERDİM BEEEEEE

Serdar bu arada hayırlı uğurlu alsun araban
Valla yakışır sana
Allah bol çamurlar bol dere boyları nasip etsin kazasız belasız

Bende isoffla ilgili düşüncemi biraz aktarmaya çalışayım.Bence isoffa üye olmak fena bir fikir değil en azından söylendiği gibi orada tecrübe deneyim dahada ilerki safhada ve gerçek off-road ı öğrenmek bununla birlikte tecrübelerimizi daha perçinleyip bizden sonra katılacak ve gitgide büyüyen gezenbilir off-road grubunada bu noktada profesyonel destek ve bilgi birikimini aktarmak adına iyi olur derim.
Bu arada kulüpteki herkesle illada bir samimiyet içine girilcek yada bir birliktelik oluşcak diye birşey sözkonusu olmadığı gibi kendine yakın hissedebilceğin yeni simalarla tanışmakta ayrıca keyifli olur diyorum ve en önemlisi biriken ve profesyonel bilgi,tecrübe,deneyimlere ortak olmak...
Sabri ORAN bey önerilerde bulunarak gezenbilir off-road gurubumuza destek vermeye çalıştığı içinde ayrıca şahsım adınada teşekkür ediyorum...

ABİMİN DÜŞÜNDÜĞÜ ŞEYE BAK ALIRIZ 5 TANE MERCEDES YILDIZINI ARABANIN SAĞINA SOLUNA ARKASINA ÖNÜNE ALTINA ÜSTÜNE YAPIŞTIRIRIZ VERİRİZ AYARI SONRA
GERİSİ YALAN
BEŞ YILDIZ ARABADA DEĞİL YÜREKTE OLUR.BİLEKTE OLUR...
YANLIŞ YAZDIYSAM AFFEDİN

BU ARADA GERÇEKTEN SİTEMİZİ ZİYARET EDEN SABRİ ORAN ABİYE TEŞEKKÜR EDERİM.BU KONUDA UZMAN BİRİSİNİN GEZENBİLİR'İ ZİYARET ETMESİ VE BİZLERLE BİRŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTEMESİ VE BİZLERİ DAVET ETMESİ ADIMIZA SEVİNDİRİCİ BİR OLAYDIR. SAĞOL SABRİ ABİ.

Aynı zamanda çokk saygı duyulması gereken birisidir Sabri Abi çünkü bu uğurda parmaklarını kırmıştır
kendisi.( Arazide zor şartlarda direksiyonun sert dönmesinden dolayı). Bilgisi ve tecrübesi tartışılamaz.
Şahsen ben sabri abi yanında cırak sıfatında bile olamam.Kendi adıma konuştum.

Serdar kardeşim emin ol çok sevindim..Allah kaza bela vermesin...güle güle kullan....kardeşim.