Sn Sabri Oran
1. Bu hafta aramızda tüccar falan yoktu
2. Olmayan başlık ne demek anlayamadım; cahillime vererek izah edin lütfen...
3. Karşılıklı konuştuğumuz için beni tenkit edebilirsiniz tabi ki ama bir başka arkadaşımı hayır, cevap hakkı doğuyor, benimle beraber o da zaten kim olduğunu anlayamadığı için cevap veremeycektir..
4. Evet; ben sakin olmayan, kelimeleri tartamayan, tolaeranslı olamayan bir ACEMİ OFF ROAD cu olabilirm; bunu eleştirmek tek işi bu olan birisi olan sizin hakkınız; amma ve de lakin; hayır; ben gayet sakin, kelimeleri tartmak için ağzından teraziyi düşürmeyen, kestirip atmayacak kadar da toleranslı bir aile terbiyesi almış, gençleri seven, yaşlılara saygı duyan USTAbir insanım; bunu eleştirebilenle de her yönden tartışırım...
5. ISOOF (Ben İsoff zannediyordum ama öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler...) ile ilgili kaçan saygınlığın sebebi ben değil; tamamen burada diğer arkadaşlarımın da yakardığı politikalarıdır...
6. Ben hiç bir zaman ISOOF üyesi olmayacağım; bu sebepden de emin olun ettiğim merak değil... Yine de çağrınıza teşekkürler; siz buyrun bi hafta sonu çiğ köfte yapalım kaputun üzerinde...
7. Eğer haksız yere sarf edilen bir söz olsaydı emin olun sizden önce burada bunu uyaracak bir arkadaşım da çıkardı, en azından beni tanıyan...
8. Dediğim gibi; bir hafta sonu gezimize siz e katılın; tanışıp elinizi öpelim...
Sonsuz sonsuz saygılar...