Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 746,984
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sn Sabri Oran
1. Bu hafta aramızda tüccar falan yoktu
2. Olmayan başlık ne demek anlayamadım; cahillime vererek izah edin lütfen...
3. Karşılıklı konuştuğumuz için beni tenkit edebilirsiniz tabi ki ama bir başka arkadaşımı hayır, cevap hakkı doğuyor, benimle beraber o da zaten kim olduğunu anlayamadığı için cevap veremeycektir..
4. Evet; ben sakin olmayan, kelimeleri tartamayan, tolaeranslı olamayan bir ACEMİ OFF ROAD cu olabilirm; bunu eleştirmek tek işi bu olan birisi olan sizin hakkınız; amma ve de lakin; hayır; ben gayet sakin, kelimeleri tartmak için ağzından teraziyi düşürmeyen, kestirip atmayacak kadar da toleranslı bir aile terbiyesi almış, gençleri seven, yaşlılara saygı duyan USTAbir insanım; bunu eleştirebilenle de her yönden tartışırım...
5. ISOOF (Ben İsoff zannediyordum ama öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler...) ile ilgili kaçan saygınlığın sebebi ben değil; tamamen burada diğer arkadaşlarımın da yakardığı politikalarıdır...
6. Ben hiç bir zaman ISOOF üyesi olmayacağım; bu sebepden de emin olun ettiğim merak değil... Yine de çağrınıza teşekkürler; siz buyrun bi hafta sonu çiğ köfte yapalım kaputun üzerinde...
7. Eğer haksız yere sarf edilen bir söz olsaydı emin olun sizden önce burada bunu uyaracak bir arkadaşım da çıkardı, en azından beni tanıyan...
8. Dediğim gibi; bir hafta sonu gezimize siz e katılın; tanışıp elinizi öpelim...
Sonsuz sonsuz saygılar...

Etiketler

Sabri bey bu arada sizin çok sabırlı ve iyi niyetli biri olduğunuzu yazılarınızdan hissettim..Tanışmak ümidi ile..

sevgili faruk,
ben herzaman doğru olanın yanında olmuşumdur allah a şükür iyikide olmuşum..tabiki sizlerinde yanındayım..seninde bahsettiğin gibi bu işin okulu issof olduğuna göre neden orada olmıyasınız.orada öğrendiklerinizi arkanızdan gelenlere niçin öğretmeyesiniz.örneğin cherooke araç kulüpte gerçek anlamda mekanik ve süspansiyon olarak off-road hazırlıklı 2 adet var.gelin nmasıl tapmışlar,hangi teknikleri uygulamışlar,kimlere yaptırmışlar,neredenparçaları temin etmişler,fiyatları neymiş bu ve bunun gibi keyifli fikir alışverişlerini yapın.her şey tüccarlıklan alakalı değilki...zaten o tuzaklara düşmemeniz için hiç kimsenin endişesi olmasın bana sorduğunuz müddetçe ben her zaman herkesi doğru yere yönlendiririm..sevgiler.sabri oran

Jeep34' Alıntı:
Sabri bey bu arada sizin çok sabırlı ve iyi niyetli biri olduğunuzu yazılarınızdan hissettim..Tanışmak ümidi ile..
sevgili uğur,
ben sabrı toleransı inanki off-road sayesinde öğrendim)yarış sırasındaki taklalar normal hayatta ölüm korkusu yarattı ve bu bana hayatımda öncelikle çok hızlı kullandığım araçımı 80km 100 km arası kullanmama yaradı.-))daha çok yararları oldu..tabiki inşallah en kısa zamanda tanışacağız.sevgiler.sabri oran

Valla serdarcım; benim arabamda yıldız mıldız yok; beyazın üzerinde kötü durur dediler

serdarcım hayırlı uğurlu olsun yeni aracın kazasız belasız güzel günlerde bol çamurlu aktivitelerde kullan
inan çok sevindim kardeşim yakında ıslatırız heralde (üstünde şampanya patlatarak değil derede tabi ) ;D

olsun bizer oranın üyesiyiz bu gibi şeyler ulu orta konuşulmamalı diye düşünüyorum.bugün sizlerden nasıl isoof a sitayişlen bahsediyorsam isoof a da burda haksız sözler söyletmem.çünkü hiç biriniz isoof u tanımıyorsunuz.kulaktan dolma sözlerlen haksızlık olmaz..her zaman doğrunun yanında olan birisi olarak peşin hükümlü olup bazı kişilerin sözlerine itibar etmeyin ltf.şayet kötülüyücü davranışlar varsa bilinki muhakkak altında bir hin oğlu hin vardır!!inanmayın..sevgiler.sabri oran

sevgili kardeşim,
bu iş çok uzadı ve zataline cevap vermeme hakkı kullanıyorum.memnuniyetle bir hafta geziye geleceğim.çiğ köftenin yanında ayranda olacakmı?))sevgiler.sabri oran

Sn Sabri Oran; emin olun kimse bana isoff u kötülemedi. Ben bildiklerimden bahsediyorum. Eğer birilerinin hinlik yaptığını düşünüyorsanız bunu açıklamanız gerekir diye düşünüyorum...

serdarım allah hepimize uzun uzun ömür versin.benim canım kardeşim.göz ve yanaklarından öpüyorum.sabri oran

Yaa abilerim kardeşlerim arkadaşlarım bizim asıl derdimiz çamura bulnmak çamur atmak diil
Ticaret yapma yeri de diil burası
Hadi yaw alın 4L ye
Gece parkurları bizi bekler

Ya Korhan tamam kardeşim...harbiden tamam.....adamı çatlatırsın yaaa...
Hafta sonu atla 5.2 ne gel konuşalım

Arkadaşlar merhaba
İki gün foruma girmedim neler olmuş burada ortalık baya kızışmış.
Nedir bu isoff gezenbilir mevzusu yav.isoff un kategorisi farklı GEZENBİLİR in kategorisi farklı.Bu işi çözümlemenin yeri burası değil.Ben Sabri abinin samimiyetine inanıyorum Bir gün bizim gezilerimizden birine katılır ve orada bu mevzuyu yüz yüze uzun uzun tartışıp hallederiz.Herkes düşüncelerini söyler Benimde isoffla ilgili düşüncelerim ve söylemek istediklerim var mesela.Buluştuğumuzda Korhan nın 5.2 sinin kaputunun üzerinde yoğurduğumuz çiğ köfteleri yerken yaparız bu tartışmaları.Hem Sabri abimiz Korhan arkadaşımızı hemde bizlerin samimiyetini görmüş olur .Bence bu mevzuların konuşulacak yeri burası değil.

Serkan sen ciddisin gibime geliyo....gel o zaman F1 pistinin yanından Mudarlı+Şile