Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 744,963
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ilk arabam 55 model M38A1 asker emeklisiydi, benzin deposu normalde 55lt ve sürücü koltuğunun altında olması gerekirken arkaya alınmıştı ve 18lt idi.... Sonra kaportayı zımparalarken kurşun deliği bulduyduk eski deponun yerinde, nerede ve nezaman vurulduysa ( Kore, Kıbrıs, Vietnam...yada kışlada aptal asker)...
1oo'km de bir duruyodum, unutursam ( benzin göstergesi tabiiki yokdu) kalıyodum... tabi o zaman 1.000.000TL ye depo doluyodu diye hatırlıyorum...

Etiketler

dün gece bir operasyon olmuş daha kimse giremedi siteye

valla bende bekliyorum abicim ben operasyon timinde yoktum

Selamlar; valla ben vardım o timde ama ben de bekliyorum fotoları...

Şimdi ben küssem haksız mıyım Mustafa B ey???
Yoksa yine alınganlık mı yapmış olurum???

Sevtap iyi akşamlar arkadaşım; hayırdır neden küsüyorsun? ne oldu ki? bu arada yeni araban hayırlı olsun.

Espriydi,ciddiye almayın...Bu durum beni aşardı...

Teşekkür ederim Korhan...İnşallah hakkını weririm

Ofiste heyecanla fotoları bekliyorum....Çıkmam lazım işim war ama gidemiyom bi türlü...

Ama en iyisi beklemeyeyim...Sanırım herkes uyudu.

Arkadaşlar ben dün gece rüyamı gördüm yoksa gerçekten akşam 11 de,başlayıp çavuşbaşı,polonezköy,cumhuriyet köyü etaplarını geçerek ve enson kılıçlının3 km lik etabı 6 satte geçebilmek kaydı ile (aradaki bataklık dalışları,kavun ve aparatif atıştırmalar hariç ) sabah 9 da biten bir operasyon gerçekmiydi,ve son 6 haftanın en sıkı ve en tatlı gezisine katılan arkadaşlar nerde yahu...fotolar nerde...çok yorgunum çoook...

kardeşim benim. her şey gerçek... harika... laf aramızda senin şu XJ de...

ya sürekli küçük gruplar ve ani kararlarla geziler yapılıyor.. çok güzel elbette de hani bir de günübirlik tur için bir rota belirlesek de gitmek isteyenler de katılabilse?

merak etmeyin Suavi bey bi gece telefon açıcaklar jandarma komutanlığından gelin bize yardım edin offroad yaptığımızı anlatamadık diye o olacak en sonunda..
boğaza çay içmeye gider gibi offroad'a gider oldular vallahi