Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,928
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ugur Arkadaşım, Yüksel'in aldığı yerde Hi-Jack ve altlık olduğunu biliyorum.
Forumun kurallarını bilmediğim için, telefon ve adresini veremiyorum.
Bana mail atarsan bu bilgileri sana ulaştırabilirim. Yarın öğle saatlerinde oradayım.
Bilgin olsun... Sevgiler.

Etiketler

Deep' Alıntı:
arkadaşlar bugünki yağmurdan sonra batacak yer bulmak pek zor olmaz bence :smiley:
Valla Mert ben dayanamadım bu aşırı yağmura Mağazamdan kaytardım:smiley:..Arkadaşla Başoğlu (adapazarı) karavana uğradık..sicim gibi yağmurdada kuzuyaylasına çıktık...batmadık ama bayağı yanlaya yanlaya gittik...o yağmurda ağaç altında bi ateş..sucuk.(ayıp söylemesi)...sonra yanlıya yalıya indik:smiley:....en berbatıda ogüzelim yerden sonra girilen rezil TEM yolu oldu:smiley:)
Kazasız sürüşler..

Telefon ve adres verebilirsiniz bi sakıncası yok :smiley:

MK51' Alıntı:
Ugur Arkadaşım, Yüksel'in aldığı yerde Hi-Jack ve altlık olduğunu biliyorum.
Forumun kurallarını bilmediğim için, telefon ve adresini veremiyorum.
Bana mail atarsan bu bilgileri sana ulaştırabilirim. Yarın öğle saatlerinde oradayım.
Bilgin olsun... Sevgiler.

Mert arkadaşım teşekkürler... Forum kurallarını ve kullanım tekniklerini yeni yeni öğreniyorum,
aksaklık ve gereksiz kullanmalar için kusura bakmayın. Uğur arkadaşa özel mesaj geçtim.
Bu arada Cumartesi ya da Pazar günü için gençler, bir orman organizasyonu yapsa diyorum:smiley:))

İşler dolayısı ile hafta içi yoğunuz.Ama katılabilecek arkadaşlar olursa bu Pazar bir kısa metraj yapabiliriz Kemerburgaz taraflarında.
Ayrıca Yücel, son yağışların çok fazla etki ettiğini düşünmüyorum.Üstüne yağmazsa bu sıcaklık yerdeki nemi aldı bile.

Gelmeyi çok isterdim ama bende sarozdayım.Gerçi benim için off-road aşkı dalış aşkından daha baskın ama verilmiş bir sözüm var.
Eğer pazar günü bi gezi yaparsanız foto ve videoları isteriz.

Herkese saygılar;

mogzilla' Alıntı:
İşler dolayısı ile hafta içi yoğunuz.Ama katılabilecek arkadaşlar olursa bu Pazar bir kısa metraj yapabiliriz Kemerburgaz taraflarında.
Ayrıca Yücel, son yağışların çok fazla etki ettiğini düşünmüyorum.Üstüne yağmazsa bu sıcaklık yerdeki nemi aldı bile.

iyi akşamlar.
son durum nedir?
gidiliyor mu kemerburgaz tarafına nadir abi?

Gökhan Abi iyi akşamlar;
Babam uyku moduna geçtiğinden ben cevaplayayım,malesef katılabilen kimse olmadı bu haftasonu.O yüzden bir aktivite yok planda.

mogzilla ceyar' Alıntı:
Gökhan Abi iyi akşamlar;
Babam uyku moduna geçtiğinden ben cevaplayayım,malesef katılabilen kimse olmadı bu haftasonu.O yüzden bir aktivite yok planda.
ok.
başka zaman yaparız.
iyi geceler.

ben dayanamayacağım bari yarın gidip bir mangal yakayım arkadaşım şileye gidelim diyordu bu pazarıda evde geçirmemiş olurum

merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum
dün arkadaşım gecikince şile tarafına gidemedik onun yerine yine kısırkaya turu yapıp mangal yapalım dedik çıktık yola
yine bahçeköyden ormana girdik yaklaşık 200 metre sonra bir çamur birikintisiyle karşılaşınca acaba girsem mi diye düşündüm
bir lada niva bir suzuki samurai girmiş samurai batmıştı
samurai yi çıkardılar bende biraz onlara güvenerek daldım çamura
araç hiç zorlanmadan geçti adamların yanına gidip acaba ilerside böylemi yoksa kurumu diye sordum niyetim ilerde de benzeri geçişler varsa geri dönmekti
arkadaşın verdiği cevap : abi siz daha zorlu bir etap arıyorsunuz galiba ilerde birşey yok burası sizi tatmin etmez oldu ;D
gezi geç saatte ama güzel başlamıştı
tabi kısırkaya plajını geçip kaza yapan araca rastlayana kadar
araçtan 2 yaralıyı çıkarıp ilk müdahaleyi yapmaya çalıştık arkadan gelen araçta hemşire olmasıda iyi bir tesadüf oldu
ama kırılan el bileğine hiçbir müdahalede bulunamamak ve o acıyı seyretmek çok üzücü oldu
defalarca telefon etmemize rağmen gelmeyen ambulans yüzünden olay yerine gelen kazazede yakınları kendi araçlarıyla yaralıları hastaneye götürdü
güzel balşayan gezi moral bozukluğuyla devam etti malesef
hepinize kazasız günler diliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR