Bülent, 90. sayfada benden çay istemiş.
Bense İzmir'e geldiğinde istiyor sanıp uyku tulumu dersi veriyorum.
Esra ise ben çayları dolduruyorum diye kekleri ve pastaları ikram ediyor.
Uyku tulumu dersinden hoşlanmayan Bülent kendi bildiğini okuyup gece mesaisi için yatağın yolunu tutuyor.
Kısa özet bu.
Bende az sonra öğlen yemeğine gideceğim de arkadaşları aç bırakmayayım.
bende foruma bir günde 4 yayla diye faaliyetlerimizden filan bahsediyorum, neden kimse cevap yazmıyor diyordum, kek pasta çay filan derken giren kalıyor sanırım bu bölüme.
Evet Erkut bu konuda sana katılıyorum pastayı böreği çöreği bi de üstüne Murat'ın tavşan kanı çaylarını duyan geliyo sabah gözümüzü bu formla açıyoruz akşama kadar da devam ediyo işte amaç sanalda olsa bişeyler paylaşmak sencede hoş görünüyorlar değilmi
Buarada herkes yemeklerini yemiştir sanırım e üstüne tatlı iyi gider formdaki arkadaşlara ve sana tatlı ikram edeyim bari
gezenbilircilerin ortak tutkusu yemek olduğu için bizim eklediğimiz faaliyetlere bakan olmuyor
burdan konuyu nasıl doğa yürüyüşlerine bağlayacağımı düşünüyorum
Sen de her muhabbetin arasına dondurma kek pasta koyarsan olacağı bu tabi, millet senin yazmanı bekliyor gözünü doyurmak için anlaşılan
Valla Erkut ben siteyi dolaşıyorum ama yürüyüştü etkinlikti bi türlü göremedim yazılarınla karşılaşsaydım mutlaka katılımda bulunmaya çalışırdım
Buarada bak türk kahvesi geldi bile ooo bizde herşey mevcut
Valla Erkut ben siteyi dolaşıyorum ama yürüyüştü etkinlikti bi türlü göremedim yazılarınla karşılaşsaydım mutlaka katılımda bulunmaya çalışırdım
Buarada bak türk kahvesi geldi bile ooo bizde herşey mevcut