aladağları sedat henüz daha yazmadı. o bayağı geniş katılımlı düşünülüyodu hatta bir malzeme satıcısıyla galiba anlaşılacaktı. tenzilat için. ben çadır, uyku tulumunu onun yüzünden almamıştım. ve hareket saati isyanbul'dan katılacaklar için iş i olanlar dolayısıyla ayarlama yapılabilecekti. konuşuruz demişti. bekliyorum.
benim güzergahım sabah erken araba bulmak için biraz zor. eğer sizin için uygunsa ben hafta sonları yürüyüş etkinliklerine iştirak ederim.
ve hatta cumartesi öğlen çıkma lüksü var ise akşamına kamplıda katılabilirim. genelde cumartesi öğleye kadar çalışıyorum.
Yaklaşık 25 km yürüyüş.
Mesela 2 Kasım 2008 de Gaziemir meydandanbaşlayacak yürüyüşümüzBalçova Termal otel önünde ya da içinde ki kaplıca havuzlarında son bulacak.
Takriben 27 km tutacak bu parkur.
Bekleriz efendim.
Bende ilk fırsatta Deretepe Dağcılık ve Doğa Sporları grubunun tüm etkinliklerini şimdiden takvime yükleyeceğim.
Şimdilik ;
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın murat. ben ağustosun ilk haftası izne çıkacağımı söyledimya uygun olursa tabiki iştirak ederim. sen espirilerime bakma. tabii gönlüm daha yeşil bir parkurdan yana ya patron sensin.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın murat. ben ağustosun ilk haftası izne çıkacağımı söyledimya uygun olursa tabiki iştirak ederim. sen espirilerime bakma. tabii gönlüm daha yeşil bir parkurdan yana ya patron sensin.
19 ekimden sonra olsun da ne zaman olursa olsun Bülent.
Ege bölgesinde orman yangın mevsimi nedeni ile 15 mayıs - 15 ekim tarihleri arasında ormanlara girmek yasak.
Ve tüm parkurlarımız ormanlık alanları kapsıyor.