Selamlar,
Ben Barkın Türkmen.
Ankara da yaşıyorum 36 yaşındayım.Lise yıllarımdan beri kampçılıkla uğraşırım ancak son zamanlarda yoğun iş hayatım sebebi ile doğa ya çıkma fırsatım olmuyordu.
Artık bu durumu değiştirmek için yeşil sahalara dönme kararı aldım.Trekking ile başlayıp eski formumu kazandıkça kapmçılık ile devam etmeyi düşünüyorum.
Ankaralı üye arkadaşlarımız senin yeşil sahalara dönmene en kısa sürede yardımcı olacaklardır.
Sadece sayfalarımızı takip etmen ve aktif olman yeterli.
merhaba..nihal ben 5-6 ay gibi oldu gezen bilir ailesiyle tanışalı..ilk fotografla başladım ama site dışında trekking de yaptım günü birlik turlarla..buralarda olursa seve seve katılırım...bu arada tezMertek artık takip etmeye çalışıcam en azından ilgimi çeken konularda teşekkür ederim....
günaydın. Murat dün boyoz ve çay resmi gördüm. oraların kıymetini bil burlarda boyozcular yok ama çakma kumrucular var. farkını biz biliyoruz da bilmeyen kumru diye alıyor.
merhaba..nihal ben 5-6 ay gibi oldu gezen bilir ailesiyle tanışalı..ilk fotografla başladım ama site dışında trekking de yaptım günü birlik turlarla..buralarda olursa seve seve katılırım...bu arada tezMertek artık takip etmeye çalışıcam en azından ilgimi çeken konularda teşekkür ederim....
İlk mesajınız hayırlı olsun.
Tanışma Platformu (Trekking) köşesinde kendinizi kısaca tanıtırsanız çok sevineceğiz.
İlgili Link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0
İstanbullu arkadaşların düzenleyeceği etkinliklere (İlle de Gezenbilir.com'a ait olması gerekmiyor) katılmanız dileğimle.
İyi Çalışmalar ve Haftalar.
günaydın. Murat dün boyoz ve çay resmi gördüm. oraların kıymetini bil burlarda boyozcular yok ama çakma kumrucular var. farkını biz biliyoruz da bilmeyen kumru diye alıyor.