Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,197
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İnşallah benden sonra biri gelir
Bizdede derlerki biz doyduk Allah arttırsın , sofrayı kuran kaldırsın

Etiketler

Bak bak ,
Ben bu üyelere fazla ikramda bulundum belli.

gunaydın arkadaslar kuş sütü eksık dedıklerı sey bu olsa gerek murat bey kahvaltıya bende katılayım ama bır sey kaldıysa tabı kaynanam benı sevmeyecek

o zaman sofrayı kaldırmak bana mı kaldı

:-[ ehemm fazla ikrammı kem küm..... ;D şu ağzımı tutmayı nezaman öğrenicem yaww

he bırde bulasık varmıs yine mı alllahım heryerde benı buluyor bu bulasıklar :

Hale şaka yapıyorum .
Ebru dert etme başkaları da gelir az sonra.

oh be sımdı ıcım rahatladı bılgılerımızı paylastıgımız gıbı işlerimizide paylasalım ;D

nekadar paylaşımcıyız ağliiiciiiğiim biri ikram bitecek diye krize girdi diğeri bulaşıkları benmii yıkıcaammm diye krize girdi yeni üye olarak foruma bulaşık makinası alınmasını talep ediyorum :

;D ;D ne yapalım ögrenci sendromu bu bulaşık yemek temızlık herseyı ben mı yapacagım derdı bulasık makınesıde hanı pek fena olmaz yanı sonuna kadar desteklıyorum ;D

işte dayanışma teşekkür ederim haftayada bir havuz isteyelim malum yaz geliyor :

evet evet süper olur ama bu isteklerımız yuzunden baska bır haftada hadi siz cok konustunuz güle güle dıyebılırler ;D ;D

sımdı senı yanlız bırakmak zorundayım burda ama gonlum senın soyleyecgın ısteklerde ;D sımdı gıdıp hayatımı ıdame ettırmek ıcın bursumu yanı paracıklarımı almaya gıdıyorum ;D

Güle güle harca ben ikimiz adına isteklerimizi yazarım gözün arkada kalmasın sen koş paracıklarını al burayı düşünme ben onları oyalarım :

Sevda hoşgeldin yok biz senden önce bulaşık makinası talebinde bulunduk korkma olmadı birimiz köpükler birimiz durular birimizde kurularız Murat'ta elinde televizyon kumandası ve yanında kahvesini yudumlarken eşlik eder bize : D