Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,197
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İnşallah benden sonra biri gelir :p
Bizdede derlerki biz doyduk Allah arttırsın , sofrayı kuran kaldırsın :D

Etiketler

gunaydın arkadaslar :smiley: kuş sütü eksık dedıklerı sey bu olsa gerek murat bey kahvaltıya bende katılayım ama bır sey kaldıysa tabı kaynanam benı sevmeyecek :p

he bırde bulasık varmıs yine mı alllahım heryerde benı buluyor bu bulasıklar ::smiley:

oh be sımdı ıcım rahatladı bılgılerımızı paylastıgımız gıbı işlerimizide paylasalım ;D

:D nekadar paylaşımcıyız ağliiiciiiğiim :D biri ikram bitecek diye krize girdi diğeri bulaşıkları benmii yıkıcaammm diye krize girdi:D yeni üye olarak foruma bulaşık makinası alınmasını talep ediyorum ::smiley:

;D ;D ne yapalım ögrenci sendromu bu bulaşık yemek temızlık herseyı ben mı yapacagım derdı :D bulasık makınesıde hanı pek fena olmaz yanı sonuna kadar desteklıyorum ;D

evet evet süper olur :D ama bu isteklerımız yuzunden baska bır haftada hadi siz cok konustunuz güle güle dıyebılırler ;D ;D

sımdı senı yanlız bırakmak zorundayım burda ama gonlum senın soyleyecgın ısteklerde ;D sımdı gıdıp hayatımı ıdame ettırmek ıcın bursumu yanı paracıklarımı almaya gıdıyorum ;D

:D Güle güle harca ben ikimiz adına isteklerimizi yazarım gözün arkada kalmasın sen koş paracıklarını al burayı düşünme :p ben onları oyalarım ::smiley:

Sevda hoşgeldin :smiley: yok biz senden önce bulaşık makinası talebinde bulunduk korkma olmadı birimiz köpükler birimiz durular birimizde kurularız Murat'ta elinde televizyon kumandası ve yanında kahvesini yudumlarken eşlik eder bize : D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR