kıtap okumayı bu donem pe yapamadım ama yazın elımden hıc dusmez arastırma yaparım zaten derslerde bızden ıstenılende genelde aratısma konuları oluyor ve cok sey ogrendım ayrıca sadece netten arastırma yapmak yanlsı cunku hersey dogru olmayabılıyor ben genelde arastırmalarımda ınternet makaleler kıtaplar kullanıyorum
genelde egıtımle ve genel konular oluyor ama en ılgınc olarak ogrendıgım sey spor yapmanın zararları mesela bısıklet yarıslarında ınsanın ıkı yıl omrunun gıttıgını ogrenmıstım yada vıtamınlerın gereksız oldugunu vucudumuzdan atıldıgı sonra aslında yedıgımız yemeklerın sırasının ne kadar onemlı oldugu aklıma gelenler ancak bu kadar daha bırcok sey var akılma geldıkce soylerım hım yada okullardan fızıksel egıtımın onemı bırcok egıtım konusu alanımız o oldugu ıcın metodlar
almısım baktım sımdı balık tutmayı hıc denemedım sıkıcı bulurdum ama hep tatılde ıstda çetın arkadasımla dolasırken bana ne kadar eglencelı bırsey oldugunu anlatarak ıkna etmıstı espırılı bır sekılde ama tutabıldıgın surece kısmını da ekledı