Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 998,834
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

evda' Alıntı:
çalışıyorum çalışıyorum e bi günaydın diyeyim istedim ;D

merhaba hosgeldın sevdacım ;) sanada gunaydın ne sonu gelmez bır yogunlukmus böyle ;D yardım etycek bırsey varsa yolla :D

Etiketler

bende yazdıklarını okuyorum ve dıger yazılanları zaten ;) bugun hıc hareket yoktu burda sımdı hareketlenmesı ıyı oldu ;)

kıtap okumayı bu donem pe yapamadım ama yazın elımden hıc dusmez arastırma yaparım zaten derslerde bızden ıstenılende genelde aratısma konuları oluyor ve cok sey ogrendım ayrıca sadece netten arastırma yapmak yanlsı cunku hersey dogru olmayabılıyor ben genelde arastırmalarımda ınternet makaleler kıtaplar kullanıyorum

genelde egıtımle ve genel konular oluyor ama en ılgınc olarak ogrendıgım sey spor yapmanın zararları mesela bısıklet yarıslarında ınsanın ıkı yıl omrunun gıttıgını ogrenmıstım yada vıtamınlerın gereksız oldugunu vucudumuzdan atıldıgı sonra aslında yedıgımız yemeklerın sırasının ne kadar onemlı oldugu aklıma gelenler ancak bu kadar daha bırcok sey var akılma geldıkce soylerım hım yada okullardan fızıksel egıtımın onemı bırcok egıtım konusu alanımız o oldugu ıcın metodlar

almısım baktım sımdı balık tutmayı hıc denemedım sıkıcı bulurdum ama hep tatılde ıstda çetın arkadasımla dolasırken bana ne kadar eglencelı bırsey oldugunu anlatarak ıkna etmıstı espırılı bır sekılde ama tutabıldıgın surece kısmını da ekledı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR