Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,257

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

murat aslında bayrama kaz dağlarında israrcı olmasanızda hep gelip bir kaç saat kalabildiğimiz şirince taraflarında bir yerde kamp yapılsa olabilirmi? ben buradan gelir kamp yapar geri istanbula dönerim. yada gün belirle öyle yapalım. hatta tahminimce izmirden de katılımcı bulmakta zorluk çekmezsin. zerrinler bile gelir. tabi oraları ve şartları en iyi sen biliyorsun. ben buradan lay lay lom görüyorum.

artılarını filan daha yazmadım. bu haklarımı şimdilik saklı tutuyorum. eğer seni ikna edemezsem kullanmayı düşünüyorum.

sen düşün daha sonra etraflıca konuşuruz. ben şimdilik seni sana emanet ediyorum ve gidiyorum. malum akşama mesai için güç toplamam lazım. cevabın olumsuz ise bile bunu şimdilik söyleme.

Hele yaz mevsimi bir geçsin.

Şirince taraflarında kamp atabileceğimiz orman içi dinlenme tesisleri varda.
Hafta sonları ana baba günü oluyor.
Hiç sarmaz beni. Sonbaharda İzmir'de bir çok dağ parkurunda kamp atabiliriz.
Ama İstanbuldan sadece bir kamp için bu kadar yol gelmenize değmez.
+ Kaz Dağları gibi lay lay lom kampı da beklemeyin.
Full malzemeli çantalar ile kamp yerine kadar yürüme taraftarıyım ben.
Kaz Dağları istisna oldu. Bilmediğim çevre ve sıcak hava nedeni ile.

İzmir de öylemi ya .

beni yanlış anladın hafta sonu kampı önermiyorum. 30 eylül salı bayramın 1.günü haliyle diyorumki belkide perşembeden sonrası da tatil ilan edilirse bayramda uzun bir tatil söz konusu olur. ve işte şirince burada kulladığım sadece bir örnek sizinde onaylayacağınız bir kamp rotası olabilir. gelip tadına varamadan gitmek zorunda kaldığımız bu gibi yerleri gün batımından doğumuna acele etmeden yaşamak gibi bir fantezinin vücuda gelmesi olarak yorumlayabilirsin.

tesekkur ederım,

murat bu foto nun anlamı benın ıcın cok buyuk

bunu trt den emeklı ahmet abı vardı ızmır ekıbınden ve faruk abı hatırlarmısın bılmem

bu fotoyu onlar ıle gıttıgımız denızlı honaz dagında cekılmıstım.

ınsan kus mısalı bugun var yarın yok

herkeze ıyı aksam ustlerı.

serif.ru' Alıntı:
tesekkur ederım,
Murat bu foto nun anlamı benın ıcın cok buyuk
bunu trt den emeklı ahmet abı vardı ızmır ekıbınden ve faruk abı hatırlarmısın bılmem
bu fotoyu onlar ıle gıttıgımız denızlı honaz dagında cekılmıstım.
ınsan kus mısalı bugun var yarın yok
herkeze ıyı aksam ustlerı.

Denizli Honaz
1999 Kasım ayında gitmiştik.
Cumartesi akaşm 12 de İzmirden yola çıkmış. Sabah 06:30 da yürüyüşe başlamış ve 11.de Zirvesine varmıştık.
Otoyol sayesinde aynı gün İzmir'e dönmüş 19:30 da evde yemeğimi yemekteydim desem.?

:smiley:

İyi akşamlar Şerif Bey,

Hoşgeldiniz Bülent ağabey,

TezzMertek' Alıntı:
Denizli Honaz
1999 Kasım ayında gitmiştik.
Cumartesi akaşm 12 de İzmirden yola çıkmış. Sabah 06:30 da yürüyüşe başlamış ve 11.de Zirvesine varmıştık.
Otoyol sayesinde aynı gün İzmir'e dönmüş 19:30 da evde yemeğimi yemekteydim desem.?

:smiley:

İyi akşamlar Şerif Bey,

Hoşgeldiniz Bülent ağabey,

yok ben klup ıle gıttıgımız den bahsetmıyorum

bız bunu 3 kısı yapmıstık

trt emeklısı ahmet abı(trt ızmır turk halk musıkısı arsıv muduru)ve faruk abı(petkım uretım muduru)

hatta gıderken otobusumuz denızlı otogarında yanmıstı(saka degıl)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.