Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 996,549
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

dayım beni gördüğünde hemen askerlik dönemini anlatıyor. ve kendi mucibince tarif ediyor. halbuki anlattığı binaların hemen hepsi yıkılıp yerine yeni yerler yapılmış. yeni yollar yeni ilçeler yapılmış

Etiketler

işte bende daha sonra dönünce böyle anlatacak aşırı büyüdüğünü benim artık tarif ettiğim yerlerin olmadığını görecekmiyim. yada bu durumu ben nasıl karşılayacağım merak ediyorum.

binalar evler tamam da,

geçen gün ilk gözağrım olan NİF te 2 günlük bir kamp yaptım.

gençleştirme adı altında gencecik ağaçlar gidiyor çok üzüldüm...

ağacın olmadığı yerde ne bir canlı nede içecek su buluna bilir.zaten meşhur gürlek suyuda kurumak üzere.

il ilçe değilde bu gidiş ile altında rahat bi nefes alacağımız ağacımız bile kalmıyacak galiba...:(

1871 de ingilterede başlamış ve yapıldığı şehirlerde devasa anıtlarla neredeyse ölümsüz (deyim yerindeyse) anıtlar yapılmış. ve fuar sonrasında bile gezilebilen yerler olma özelliklerini korumuşlar

gerçi siz Rusya'dan geliyorsunuz ve bizim orta asya türklerini orada da sıklıkla görüyorsunuz ama Torbalı'dan kemalpaşaya doğru giderseniz Kazak Vadisi var hala bakir kalabilen nadir yerlerden. kemal paşaya yaklaştıkça villalar ot gibi bitmeye başlıyor

uguraslan' Alıntı:
herkese merhaba.ben Uğur.18 yaşındayım ve Antakyalıyım.İnönü Üniversitesi iktisat 1. sınıfım.Dağcılığa ise bu sene başında İnönü Üniversitesi Dağcılık Topluluğuyla başladım.hemen hemen her hafta sonu yaptığımız faaliyetlerle dağcılığa devam ediyoruz.her nekadar faaliyetlerimize sınavlar nedeniyle ara versekte elimizden geldiğince devam ediyoruz dağcılığa.şimdilik hikking ve trekking ilgi alanıma giriyor.kayada ise çok çok yeniyim.ileride ise yüksek irtifa dağcılığıyla ilgilenmek istiyorum ama önce eğitim:smiley:aynı zamanda gezenbilirede çok teşekkür ederim.gerçekten çok güzel bir paylaşım var burada.

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldin Uğur,

ben moskova daki 7 adet katedrali gördüm çok harika,

7 adet olmasında ki evsane ise 7 kıtayı anlatıyormus rıvayetlere göre.

7 kıtaya hakım olmak..ilginç

expo için bir çok kuruluş ve kişi çalıştı izmir ve Türkiye için güzel olacağı üzerinde duruldu. ve bunların bir kısmı bazı tahaddütlerde bulundular yanılmıyorsam. eğer bunlar söz verdiklerinin yarısını yapsın yinede bizim oralarının kalkınması için yeter. ve ben umutluyum. gçen yıl gittiğimde bornovada açılan sokakvari bir alışveriş merkezine gittik. inanın gurur duydum burada bile böyle bir örneği hala yok

beyoğlu'ndada üç pasaj var sadrazam tarafından yapılan her biri osmanlını hakim olduğu 3 kıtanın ismi ile adlandırılmış. avrupa pasajı asya pasajı ve afrika pasajı.

burada olmanın avantajlarını yaşamaya çalışıyorum. hemen hemen her kültürel sergiye iştirak ediyorum. hatta diyebilirimki egenin tarihini dahi burada öğrendim.

beyoğlu'ndada üç pasaj var sadrazam tarafından yapılan her biri osmanlını hakim olduğu 3 kıtanın ismi ile adlandırılmış. avrupa pasajı asya pasajı ve afrika pasajı.

istanbulu hiç bilmiyorum desem yeridir.

Atatürk havalimanı ve kendimce lazımolan 3.5 semt yetiyor bana.(çok kalabalık)korkuyorum:smiley:

batı afrıkayı bılırım zamanında sierra leoneye gıtmıstım.freetown

tropikal iklim coğrafya mükemmel.hayatımda ilk canlı kobra ve tarantulayı ve vs orda canlı gördüm.

Hoşbulduk Bülent ağabey ,

Biraz daha dikkatli yazım sayesinde; mesajlarınızı okuyan arkadaşlar yazdıklarınıza daha fazla ilgi gösterirler diyorum.
Naçizane tavsiyem , çalakalem yazmamaya özen göstermelisiniz.

Şerif Bey, ne yazık ki sizi hatırlayamıyorum. Yürüyüşler de kişilerin isimlerini öğrenmem pek kolay olmuyor.
Araçlarda doldurulan formlar sayesinde öğreniyordum çoğunlukla.
Lakin Şerif adını pek çıkaramadım.

Profilinize bir fotoğrafınızı ve adınızı soyadınızı da yazmanızı bu vesile ile istesem kabalık etmiş olmam değil mi.?
Profil bilgilerniz sayesinde diğer üye arkadaşlarımız sizin Gezenbilir.com Ailesine nereden katıldığınızı hemen öğrenir ve bu vesile ile size sorabilecekleri bir soru olduğunda hemen temasa geçebilirler.
Malum burası bilgilerin ve tecrübelerin paylaşımı için oluşturulmuş.

Yeri gelmişken söylemiş olayım.
2009 yılında Şirinyerden yine tren ile Alsancak Stadına Göztepe'nin maçlarına gidebileceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,043
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR