Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 996,865

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

doğru,

eski lavantenlerden kalma çok şirin evler il dolu,

demiryolu olayı ıse şu an çokacı bır olay,eski rayları söküp sevgiyolu yaptılar.:(

dünya üzerinde birçok cografyada bulundum ,fakat ben bizim kadar kendi kendini tüketen toplum görmedim.

lise zamanlarında trene atlayıp alsancak stadında göztepenın maclarına gıderdık...

tarıh oldu hepsı simdi...

şimdilerde dünyada medya konusunda söz sahibi olan forbesin babasıda protestan kiisesinin bahçesindedir. bucada galiba kız meslek okuluda vardı bina dönem dönem bazı amaçlarla kullanılmış. hatta bir ara evlendirme dairesi olarakta kullanılmış. siz galiba rusyada çalışıyordunuz. orada hala tamir bekleyen çok eski bir org ta var. rusyad bili örneğini bulamazsınız.

ayrıca eski izmiri bende özlüyorum. geçmişinden bazı hatıralar yaşadığım yerleri şimdilerde 20 veya 25 yaşındaki bir çok kişiye sorsanız bilmezler. daha ilginci neredeyse izmirle özdeşleşen simge diyebileceğimiz saat kulesinin hangi amaçla yapıldığından bile bi haber bir gençlik yetişiyor ne yazıkki

okul değildi galiba yurttu ama?

su an buca beledıyesı (değişmediyse)kültür merkezi yaptı galiba.

kemeraltının eşrefpaşaya açılan yolunun oraya biliyorsunuz tilkilik denir. şimdilerde neredeyse 20 yıldır katlı otopark var orada. beni çocukluğumda orası yaşayan bir pasajdı. düğün için gerekli her şey oradan temin edilirdi. çalgıcısından tutunda her şey. benim dayımında orada berber dükkanı vardı.sık sık giderdim. unutuldu.

biz 1974'te izmire ara sıra geldiğimizde hatırlıyorum balçova ve çevresi sadece portakal ve mandalina bahçeleriyle doluydu. ve henüz oradaki ilk yapılaşma olan iş bankası evlerinin temeli atımamıştı.

haklısınız hocam,

bende izmire hergelişimde beni ne süpriz bekliyor diye endişeleniyorum aslında.

modernleştirme adı altında tarihini silecekler galiba:smiley:

be şimdilerde istanbul'da oturuyorum ve korkarım sonum dayım gibi olacak yakında. dayım 1955'te istanbul'da askerlik yapmış. ve daha sonra hiç gelmemiş. istanbul günden güne büyüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR