Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,257

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Profilinize bir fotoğrafınızı ve adınızı soyadınızı da yazmanızı bu vesile ile istesem kabalık etmiş olmam değil mi.?
Profil bilgilerniz sayesinde diğer üye arkadaşlarımız sizin Gezenbilir.com Ailesine nereden katılmdığınızı hemen öğrenir ve bu vesile ile size sorabilecekleri bir soru olduğunda hemen temasa geçebilirler.
Malum burası bilgilerin ve tecrübelerin paylaşımı için oluşturulmuş.

Yeri gelmişken söylemiş olayım.
2009 yılında Şirinyerden yine tren ile Alsancak Stadına Göztepe'nin maçlarına gidebileceksiniz.

murat selamlar,

ben daha çok buca daki tarihi tren garından bahsediyordum.şirinyerde yapılan beni hiç ilgilendirmiyor.

sen tarihi bi tesisi SÖK yerine yarım yamalak bir iş yap bence başarısız...

profilimde ve İzmir grubunda gerekli bilgilerim var:smiley:

uzun zamandan beri buralarda değilim malum iş güç,

vakit buldukçada tek veya 2-3 kişi çıkmayı tercih ederim.

klişeleşmiş rotalar değilde kendi çabalarımız ile çığır açmayı severim(aldığımız ekipmanların hakkını vermek lazım)...

foto olayına gelınce pc me yenı format attım su an sürücüleri yüklü değil .enkısa sürede o da hazır

bana az müsade ufak işlerim var malum hafta sonu ayrılıyorum buradan :smiley:

hoşbulduk murat,
haklısın aslında dikkat etmek lazım. geçen yıl burada sirkecide tran yolları iile ilgili bir sergiyi gezdim. hoş artık içinde eski tren yollarıda kullanılan eşyaların sergisi artık daimi olarak varya.
burada 1950'lerin basmane garı resimleri vardı. tabiki siyah beyaz. geçen gelişimde abimin bürosuna giderken ki oda gara yakın içinden geçtim. restore ediliyordu. alçıpan yapıp geçmişler bekleme salonlarını filan. moralim bozuldu resim bile çekmedim.

Basmane garının son halini hiç sorma o zaman ağabey.

Şerfi bey , mesajlara yanıt verirken kopyalama yapmayın da ALINTI düğmesini tıklar mısınız.?
Mesaj yazan üyenin tüm mesajı otomatikman kopyalandığı gibi mesajı yazan üyenin adı ve mesaj saati de eklenmiş oluyor.
Çok daha kolay bu yöntem. :smiley:

ben yıllar önce almanya'da bulundun büyük ilçe diyebileceğimiz diesburg'ta (bockum'a yakın) 11 hatlı tren yolu vardı. türkiye'nin ilk tren yolu olan izmir tren yolu sadec 4 hat ve ikisi genelde kullanılmıyor. halbuki daha güvenli.

geçen yıl da bayrama gelirken vaktim vardı. hem nostalji olur diye haydarpaşa'ya gittim. izmir'e bilet istedim. yokmuş. afyon üzerinden denizli varmış aktarma istermisiniz dedi. kalsın dedim.

dilek10026.jpg

Arkadaşlar ,

Bülent ağabey ,
Şemsiye denen güzel bir icat var. Hoş bu icat güneşten korunmak amacı ile yapılmış ya.
;D

doğru şems farsça bir kelimedir. ve güneş demektir. keza hz.Mevlana'nın can yoldaşının ismide Şems'tir. bu etkinlikten korkum yok. ben bungalowlarda yerini ilk ayırtanlardanım. hatta giderken lap topumu bile götüreceğim. çadırdakiler düşünsün.

Çadır kalacak eleman var mı ki.?
İlgili konu başlığını takip etmiyorum da.

evet galiba 26 bungalow ev var odalarda 2şer kişi kalacak.ayrıca çadırda kalacak arkadaşlar da var. birde kamp yeri dediysem biraz lüks yer. akşamında da restaurantında fasıl var. bazı arkadaşların şilede evi var onlarda sadece fasıla katılacaklar. denize sıfır sahili var sabah kahvaltısı da var.

Fazla lüks dağcı adamı bozar.

Bir hafta sonu için ödenen meblağ, arkadaşlar darılmasın çok yüksek.
Bizim kaz dağı etkinliğimiz herşey dahil taş çatlasa 50 lirayı geçmedi adam başı.
İzmir den gelmemiz - dönmemiz , öğle yemekleri , vs vs

sana katılıyorum. ama burada akşamına fasıl,sabahına kahvaltı var. kendine ait sahili vs. bazen hafta sonları denize gitmek istiyoruzda o bile kaça maloluyor. adamlar sahili parselemiş. üstelik biz egeliyiz alışmışız çarşaf gibi denize burada denize giriyorsun. alttan ayrı üstten ayrı dalga var. birde istanbulda yaşamak stresle evlenmek gibi. bazen sevdiklerinizle bir araya geleceğinizde yada böylesi etkinliklerde parayı göz ardı edebiliyorsun. hele hele senin kentkart gezilerine böl kaç gezi masrafı çıkar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.