murat aslında bayrama kaz dağlarında israrcı olmasanızda hep gelip bir kaç saat kalabildiğimiz şirince taraflarında bir yerde kamp yapılsa olabilirmi? ben buradan gelir kamp yapar geri istanbula dönerim. yada gün belirle öyle yapalım. hatta tahminimce izmirden de katılımcı bulmakta zorluk çekmezsin. zerrinler bile gelir. tabi oraları ve şartları en iyi sen biliyorsun. ben buradan lay lay lom görüyorum.
sen düşün daha sonra etraflıca konuşuruz. ben şimdilik seni sana emanet ediyorum ve gidiyorum. malum akşama mesai için güç toplamam lazım. cevabın olumsuz ise bile bunu şimdilik söyleme.
Şirince taraflarında kamp atabileceğimiz orman içi dinlenme tesisleri varda.
Hafta sonları ana baba günü oluyor.
Hiç sarmaz beni. Sonbaharda İzmir'de bir çok dağ parkurunda kamp atabiliriz.
Ama İstanbuldan sadece bir kamp için bu kadar yol gelmenize değmez.
+ Kaz Dağları gibi lay lay lom kampı da beklemeyin.
Full malzemeli çantalar ile kamp yerine kadar yürüme taraftarıyım ben.
Kaz Dağları istisna oldu. Bilmediğim çevre ve sıcak hava nedeni ile.
beni yanlış anladın hafta sonu kampı önermiyorum. 30 eylül salı bayramın 1.günü haliyle diyorumki belkide perşembeden sonrası da tatil ilan edilirse bayramda uzun bir tatil söz konusu olur. ve işte şirince burada kulladığım sadece bir örnek sizinde onaylayacağınız bir kamp rotası olabilir. gelip tadına varamadan gitmek zorunda kaldığımız bu gibi yerleri gün batımından doğumuna acele etmeden yaşamak gibi bir fantezinin vücuda gelmesi olarak yorumlayabilirsin.
tesekkur ederım,
Murat bu foto nun anlamı benın ıcın cok buyuk
bunu trt den emeklı ahmet abı vardı ızmır ekıbınden ve faruk abı hatırlarmısın bılmem
bu fotoyu onlar ıle gıttıgımız denızlı honaz dagında cekılmıstım.
ınsan kus mısalı bugun var yarın yok
herkeze ıyı aksam ustlerı.
Denizli Honaz
1999 Kasım ayında gitmiştik.
Cumartesi akaşm 12 de İzmirden yola çıkmış. Sabah 06:30 da yürüyüşe başlamış ve 11.de Zirvesine varmıştık.
Otoyol sayesinde aynı gün İzmir'e dönmüş 19:30 da evde yemeğimi yemekteydim desem.?
Denizli Honaz
1999 Kasım ayında gitmiştik.
Cumartesi akaşm 12 de İzmirden yola çıkmış. Sabah 06:30 da yürüyüşe başlamış ve 11.de Zirvesine varmıştık.
Otoyol sayesinde aynı gün İzmir'e dönmüş 19:30 da evde yemeğimi yemekteydim desem.?