Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 960,705

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
Ebru bu slaytların içinden herhangi birisi nasıl seçiliyor. Murat'ın işi var galiba

Çok basit Bülent,

Slayt sununun kayıtlı olduğu bölüme git. Dosyayı (slayt sunu dosyasını) seç. Sağ klik ile bas.
Açılan pencerede kopyala bas. Tekrar yapıştır. ( Diğer bir yöntem; CTRL+C sonra CTRL+V)

Şimdi elinde ikinci bir slaytın oldu.( Bu önlemi dosyan bozulmasın diye alıyorum)
Daha sonra bu ikinci dosyayı seç (tek tık)
- Sonra Sağ klik --> Dosya ismi değiştir seç ya da F2 tuşuna bas. ( Dosya seçili iken)
- Dosyanın ismini değilde ; uzantısını pps den , ppt ye çevir.
- Enter bas.

Oluşan dosya artık slaytsunu.ppt adını almış olacak.
Slaytsunu ismi öylesine yani. :D

Bu dosyayı açtığın zaman içersinde ki fotoğrafları seçip kopyalayabilirsin.

Jpg formatında kaydetmek içinde kopyaladığın resmi boş bir paint sayfasına yapıştır.
Sayfayı da JPEG formatında kaydet. Dosyaya istediğin ismi verebilirsin.

İşlem tamam.

eeee geldi sıra haftalık vedaya. size gönlünüzce yaşayağınız bir hafta sonu temenni ediyorum. ben 2 gün şehir dışında olacağım. iştirak etmem gereken bir etkinlik söz konusu. size etkinlik ile ilgili diaları gönderirim. iyi hafta sonları.

Bol eğlenceli ve demlenmeli hafta sonları diliyorum.
Sedat Paşamıza selamlarımı ilet.

1012-016-22-104b0879.gif

Arkadaşlar.

Haziran ayının ilk iş haftasında herkese Sağlık ve Mutluluklar dilerim.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

dilemma' Alıntı:
Murat günaydın nasılsın iyi dileklerin için teşekkürler ;)

Sağol Ebru iyiyim.
Büroda iş yoğunluğumuz var.
AÖF sonrası birikmiş işler ve yeni yapılan aktarımları düzene sokmamız gerekiyor.

Şöyle güzel bir

cileklipasta.jpg

olsa da yesek.
Yanına da soğuk bir
Portakal.jpg

ne iyi giderdi valla.
:smiley:

Murat harikasın valla ne yalan söyleyim şimdi sınavdan geldim ve pasta yemeyi düşünüyordum hemde meyveli :D nedeni sınavım süper geçti diye ödül değil oh be bir sınav daha geçti keyfi içindi ;D evet bugün baya yoğunsun bariz belli oluyor ;) of ya ne iyi giderdi valla şu pasta buz gibi bir meyve suyuyla can evimden vurdun beni şimdi :p

Afiyet olsun Ebru ,

Trekking bölümünde in-cin top oynuyor valla.
Aynen

20070926224043.jpg

böyle :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR