Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 958,609
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

valla ya ne bu durgunluk ne oldu herkese ??? önceden gayet hareketli ve dolu doluydu

Etiketler

slm ben geldim :smiley: bürodayım işlerle uğraşıyorum vakit buldukça sitede geziniyorum tanımaya çalışıyorum

Hoşgeldin Esra ,

Sitemiz her ne kadar göze çok büyük görünse de her konu için ayrı bir bölüm açılmış ve bu konularda kendi içlerinde bölümlere ayrılmış durumda.

Her bölümün moderatörleri o bölüm konusu ile aktif olarak uğraşmakta olan kişilerden oluştuğu için soru sormakta çekincen olmasın.
Hemen olmasa da 24 saat içinde sana döneceklerine emin olabilirsin.

hosgeldın esra ;) Murat yaz yorgunluğu senden birsey almamış ;D bu arada dısardan geldim şimdi çoook sıcak soğuk suyum kalmamış senden var mı ::smiley:

Hoşbulduk :smiley:
Evet ciddende site gözüme büyük göründü ben bi de çok irdelerim böylede bi yönüm var işte
Ama çabuk kavrarım ne olup ne bitiyo takip edip öğrenirim

tşk. ederim ebru hoşbulduk :smiley:
Evet dışarısı baya bi sıcak
en kısa zamanda denize gidip kendimizi sulara atmak lazım :D

deniz mi dedin ::smiley: ohh çok iyi olurdu ama finallerim var :-\ ben daha bekleyecek gibiyim gerçi şu an deniz falan gözümde değil sınavlar bitsinde :D sıcak demek az gelir yaz ortasını düşünemıyorum :-X

Evet ebru haklısın sınavlar hayatımızın merkezinde malesef onlar daha öncelikli sende bitince gidersin hem kafanda rahatlamış olur

Ben deniz sezonunu açtım ee sıcaklar bastırınca

2 hafta önce bodruma gittim 2 günlüğüne ama doyamadım ya malesef :(

2 gün yeter mi ya ;D ama hiç yoktan iyidir 8) haftaya bitiyor zaten rahatlayacağım ;)

Deniz sezonu da açılmış İzmir'de çoktan.

Valla bu yaşa geldiği daha Bodrum'a ayak basmış değilim.
Ama hergün bodruma gidip geliyorum.
İşyerinde depolarımız bodrum katta da.

:smiley:

dilemma' Alıntı:
hosgeldın esra ;) Murat yaz yorgunluğu senden birsey almamış ;D bu arada dısardan geldim şimdi çoook sıcak soğuk suyum kalmamış senden var mı ::smiley:

Buyur Ebru ,

BuzluSu.jpg

:D O da güzel en azından bodruma hiç gitmedim demezsin Murat

Bende bu sene ilk defa gittim ama iyikide gitmişim oyuncak gibi minyatür sanki herşey çok hoş değişik İzmir'e çokta uzak değil 3:30 saat sürüyo günübirlik bile gidilebilir aslında ben sehayat etmeyi farklı yerler görmeyi çok sevdiğim için kalkıp gittim

EsR@' Alıntı:
:D O da güzel en azından bodruma hiç gitmedim demezsin Murat

Bende bu sene ilk defa gittim ama iyikide gitmişim oyuncak gibi minyatür sanki herşey çok hoş değişik İzmir'e çokta uzak değil 3:30 saat sürüyo günübirlik bile gidilebilir aslında ben sehayat etmeyi farklı yerler görmeyi çok sevdiğim için kalkıp gittim

Büyük ihtimalle bu senede gidemeyeceğim.
:smiley:
Deniz etkinliklerinden pek hoşlanmam. Yüzme bilmediğimden ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.