Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 956,376
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ben beklerim olana kadar ;)

TezzMertek' Alıntı:
Kıbrıs Nire , İzmir Nire Ebru .?

Sömestre de mi geleceksin 2009 da :smiley:

evet uzakta olabilirim bazen olcak hayır gelemiyorum nerden neresi diyecem ama pes etmeyecem takılcam işte grubun peşine ;D o kadar uzak olmasın ya 2009 falan ::smiley: ama o günüde bekleriz ben beklemeye alişkınım yeterki olsun ;D

Etiketler

EsR@' Alıntı:
Murat hocam seni dinliyorum

Yaz sezonunda doğa yürüyüşü yapılmadığı için önceliğiniz malzeme tedariki olmalı.

* Sağlam tabanlı bir dağ botu yada kışlık bot. (Kalın dişli ve dişlerin baktığı açı farklı olsun. / \ > V vb. :smiley:
* Yaz geldiği için bulmakta zorlandaınız da termal içlikler ayrıca fiyatları düşmüştür.
* Polar mont ve pantalon.
* Ve de 30-35 litrelik kaliteli bir sırt çantası. (özellikle bel ve omur kolonları ile perlon bantları kaliteli olmalı)

dilemma' Alıntı:
en son atlamaya çalışırken okul çelme taktı ;D

Kaz Dağları Yemek Yeme etkinliğimizden bashediyorsun sanırım.
İsabet olmuş.

Kamp dönüşü aldığın kilolar nedeni ile uçağa almayabilirlerdi seni Ebru.
;D

Hıımm Anladım hemen bunları tedarik etmeye başlıycam hocam tşk. ederim not ettim bi yere bi araştırayım bakalım nerden bulabilirim

TezzMertek' Alıntı:
Kaz Dağları Yemek Yeme etkinliğimizden bashediyorsun sanırım.
İsabet olmuş.

Kamp dönüşü aldığın kilolar nedeni ile uçağa almayabilirlerdi seni Ebru.
;D

merak etme Murat yediklerimi eritmek için sen uyurken ben koşuya çıkardım geri dönebilirmıydım bilmiyorum ama ;D

EsR@' Alıntı:
Hıımm Anladım hemen bunları tedarik etmeye başlıycam hocam tşk. ederim not ettim bi yere bi araştırayım bakalım nerden bulabilirim

Ayakkabılar ve Termal içlikler için
www.adrenalin.com.tr adresinde ki kampanyaları takip etmeni tavsiye edebilirim.
Günübirlik sırt çantalarını İzmir'de Kipa da bulabileceğin gibi daha uygun fiyat için Kemeraltı Kestelli civarında ki çantacıları da gezebilirsin.

Ok ordan takip ederim murat
Bişey daha sorucam yanlış anlamadıysam 2 çanta alıcam değilmi biri günübirlik normal sırt çantası, diğeride 30-35 litrelik kaliteli bi sırt çantası

EsR@' Alıntı:
Ok ordan takip ederim murat
Bişey daha sorucam yanlış anlamadıysam 2 çanta alıcam değilmi biri günübirlik normal sırt çantası, diğeride 30-35 litrelik kaliteli bi sırt çantası

Hayır sadece 30-35 litrelik bir sırt çantası Esra,
Günübirlik geziler için bu büyüklükteki çanta şimdilik yeterli.
İleride kamp yapmayı düşünürsen daha büyük ebatta ki 55+10 lt.lik çantalara terfi edersin.
Yeni başlayanlar için büyük çanta demek daha başlamadan doğa yürüyüşü ve doğa sporlarından soğumak demektir.

goodEvening2.gif

Arkadaşlar.

Büroda ki işlerim bitti.

Yarına kadar görüşem üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri