Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 958,609

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

tşk. ederim ebrucum dondurmaya kim hayır derki :D

Buarada bende yüzme bilmiyorum ama denizi severim kumsalda yalınayak yürümek bile yetiyo bana huzur buluyorum

Dağların dinginliğini tercih ediyorum Esra.

Kimsenin ayak basmadığı veya çok az sayıda kişinin gezebildiği noktalar da gezebilmek bana daha çok huzur veriyor.
:smiley:

o zaman yanlız değiliz desene ;D bazen dalga konusu oluyorum bir karadenizli nasıl bilmez diye :p

TezzMertek' Alıntı:
Dağların dinginliğini tercih ediyorum Esra.

Kimsenin ayak basmadığı veya çok az sayıda kişinin gezebildiği noktalar da gezebilmek bana daha çok huzur veriyor.
:smiley:

Murat bu cevabı ne zaman vereceksin diye bekliyordum :D

Doğrudur Murat F
arklı bi duygu olduğu kanısındayım bende bunu ne zaman hissedicem diye merak ediyorum yani baya bi zaman gerekiyo sanırım ama olsun biyerlerden başlamak lazım demi ama senden öğreneceğim çok şey var bunu biliyorum

EsR@' Alıntı:
Murat her ne kadar senin gibi olamasamda yinede en azından denemek istiyorum :D

Başlar mısınız başlayalım mı .?
Esra'nın evini taşlayalım mı.?

Bu tekerleme uymadı gibi gibi ;D

Başlamadan da tecrübe elde edilemez ki Esra.

dilemma' Alıntı:
o zaman yanlız değiliz desene ;D bazen dalga konusu oluyorum bir karadenizli nasıl bilmez diye :p

Murat bu cevabı ne zaman vereceksin diye bekliyordum :D

Konu ilk kez bugün açıldı.
Neden Dağlar diye.
Yoksa çok daha önce de yazmış olabilirdim.

Tabiki dışardan izlemekle olmayacağını biliyorum murat
O nedenle zaten araştırma içersindeyim nette tesadüfen bu sitede buldum kendimi hemende üye oldum
Ama nerden başlayacağımı bilmiyorum belkide
Daha doğrusu kendi başıma başaramam belkide bana yardım edermisin öncelikle ne yapmam gerekiyo

Esracığım bende daha tecrübe etmedim ama inşallah hepberaber ederiz takılırız Murat hocamızın peşine ;D

dilemma' Alıntı:
Esracığım bende daha tecrübe etmedim ama inşallah hepberaber ederiz takılırız Murat hocamızın peşine ;D

Kıbrıs Nire , İzmir Nire Ebru .?

Sömestre de mi geleceksin 2009 da :smiley:

Evet Ebrucum inşallah başlarız. Ben biraz tez canlıyım hemen olsun istiyorum yani en azından ne lazım ne yapmam gerekiyo onu bileyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.