Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,521
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın Arkadaşlar ,

Yorucu bir hafta sonu yürüyüşünden sonra yine işyerindeyiz.
Ve sabah çayımızı serin serin esen rüzgara karşı pencere önünde içelim değil mi ama.?

PBasi-Kavakldere047.jpg

Bardaklarınızı hazırlayın arkadaşlar,
Çay az sonra demleniyor.

Semaverdeay.jpg

Etiketler

birde bir isteğim var siz moderatörlerden anadoluda aşıkların atışma biçimleri vardır bilirmisin bilmiyorum. işte bu atışmalardan biriside dudak değmez denilen bir atışma biçimidir. aşıklar dudaklarının arasına iğne alır ve sıra ile atışırlar. msn gibi bir form oluşturulamazmı bu sitede?

anladım. sana iyi çalışmalar diliyorum. abimin bürosu var fuarın karşısında basmaneden kahramanlar yönüne bakıyor. oralarda zannetmiştim. aldanmışım.

behicefe' Alıntı:
birde bir isteğim var siz moderatörlerden anadoluda aşıkların atışma biçimleri vardır bilirmisin bilmiyorum. işte bu atışmalardan biriside dudak değmez denilen bir atışma biçimidir. aşıklar dudaklarının arasına iğne alır ve sıra ile atışırlar. msn gibi bir form oluşturulamazmı bu sitede?

MSN gibi form mu.??
Üyeler arasında özel mesajlaşma bölümü var Bülent Bey,
Üye Profilleri altında ki beyaz zarf ikonunun yanında ki konuşma balonu ikonu Özel Mesajlaşmaya ait.!
MSN gibi form ile nasıl birşey istediğinizi anlayamadım. Anladığım tarzda bir program oluşturmak ise maddi açıdan pahalı (pahalıyı bırakın ultra astronomik) bir uğraş olur. :smiley:

Murat merhaba,
Ben Doruk Dağcılıktan Burak. Senden Ömer'in telefonunu alabilirmiyim lütfen.
Ona fotoğraf makinası ile ilgili bazı sorularım olacak.
Selamlar

bafralı7939' Alıntı:
merhaba
ben bülent ilgen
Samsun/Bafralıyım Ankarada oturuyorum formuzu takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor.Ailecek tam bir doğa tutkunuyuz ben arasıra offroad yarışlarına katılıp co-pilotluk yapıyorum doğa yürüşlerini iş arkadaşlarımızla amatör bir şekilde devam ettiriyoruz 23 nisanda Gerede gümüşyaylalarda bir program düzenledik burda çocuklarımızda olacak bize bu bölge hakkında bilgi veriseniz sevinirim

Bülent İlgen Gezenbilir.com Ailesine hoş geldiniz.

Gerede Gümüşkayalar yaylası hakkında Ceranus'un sizi aydınlatacağını ümit ediyorum.

Trekking bölümünün tanışma platformu yanında Gezenbilir.com'un ; Gezip Bilenlerin Tanışma Platformun da da kendinizi tanıtır mısınız zahmet olmazsa.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.1560

Büyük ihtimalle Ceranus, Ankara lı üyelerin bölümünde de kendinizi tanıtmanızı isteyecek.
Ondan önce davranayım;
Gezenbilir.Com Ailesinin Ankara Grubu ise;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0 linkinde.

behicefe' Alıntı:
hoş geldin aramıza. iyi akşamlar. forumdan izlemişsindir bizde nasipse haftaya çanakkaleye seyrül sefer yapacağız.

Tanışma Platformu bölümümüzden buraya taşınmıştır

bafralı7939 ( Bülent İlgen) aramıza hoşgeldin :smiley:

Murat benden erken davranmış , Ankara Grubu bölümünde de kendini tanıtırsın artık :smiley:

Sağol Murat :smiley:

Bu gün DÜNYA GÜNÜ arkadaşlar,

Tema Vakfının mesajını iletiyorum

TEMA Vakfı olarak çevreye duyarlı herkesi yaşlı dünyamızın doğum gününde, ülkemizin eşi benzeri olmayan yeşilini, doğal güzelliklerini, sadece ülkemize özgü yüzlerce çeşit bitki ve hayvandan oluşan biyolojik zenginliğini, verimli topraklarını ve su kaynaklarını korumaya davet ediyoruz.

Yarın 23 Nisan ,
Neşe Doluyor İnsan.
Ne de güzel gider ,
Kıymalı Pide ile AYRAN.

;D

23nisan.jpg

Yenilenen üye tanımlamaları ile ilgili bilgi

yol' Alıntı:
Artan forum nüfusu nedeniyle üyelere verilecek özelliklerin artırılması yada azaltılması zorunluluğu iyice kendini göstermiş bulunmaktadır. Buna göre Normal Üyeler 6 ayrı gruba ayırılmıştır; Yeni Üye, Anakamp, Kamp I, Kamp II, Kamp III ve Zirve... Mesela forumdaki kullanıcıların profillerinden kişisel bilgilerine ulaşmalarını ve emaillerini kaydedip spam mail göndermelerini önlemek için Yeni Üye'ler başka üyelerin profillerini görüntülemek gibi birçok imkandan faydalanamayacaklar. En azından 20 mesaj yollamış bir üye artık yavaş yavaş kendini de tanıtmaya başlamıştır. İşte ilk 20 mesajdan sonra Anakamp'a gelerek kısıtlamaların bir kısmını da otomatik olarak aşacaktır...

Yeni Üye; Foruma henüz üye olmuş kişi. Diğer üyelerin profillerini göremez, üye listesine bakamaz, istatistikleri göremez, üyelere özel mesaj gönderebilir ama email atamaz, özel mesaj kapasitesi 100'dür.

Anakamp; Forumda en az 20 yazısı olan kişidir. Profilleri görebilir, üyelere email atabilir, özel mesaj kapasitesi 150'dir...

Kamp I; Forumda en az 100 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 200'dür...

Kamp II; Forumda en az 200 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 300'dür...

Kamp III; Forumda en az 500 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 400'dür...

Zirve;
Forumda en az 1000 yazısı olan kişidir. Özel mesaj kapasitesi 500'dür...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR