Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,387
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

bu ara pek bi uzak kaldım muhabettinizden
selam verip kaçar oldum

merhaba herkese
Murat hiç es geçmiyorsun :smiley: bravo
yalnız şöyle bir şey fark ettim öğlen genelde senin fotoğraflarda gönderikleirnden yiyiyorum
tamamen tesadüf :smiley:

Etiketler

Hoşgeldin Pınar ,

Teşekkürler. Moderatörlüğümün hakkını veriyorum.
Biraz böbürleneyim ;
Doğum günü olan üyelerimize de hem özelden hem de (varsa) e-posta adreslerinden de ulaşarak kutlama mesajı yolluyorum. :smiley:

Öğlen yemeklerine gelince bu tesadüfün seni iflasa sürüklemesine sebeb olmamasını dilerim.
Afiyet olsun bu arada.

Ailenizin sigortacısı diye bir yazı vardı avatarında daha önce, sanırım sigortacısın.

O zaman dikkat etmezsen ;

" Gelecek te bir gün Gelecek. "

Aman diyimmmmmm.

ehehe evet sigortacyım
tüm riskleri göz önünde bulunduruyorum :smiley: 5 yıl sonrasına randevum var zayıflama merkeziii

sigortan varmı murat :smiley:

Evet var.
Geçen hafta tüketici kredisi çekmiştim.

Zorla hayat sigortası yaptılar. :smiley:

TezMertek' Alıntı:
Evet var.
Geçen hafta tüketici kredisi çekmiştim.

Zorla hayat sigortası yaptılar. :smiley:

o zorunlu hayat sigortası
ve banka kendini garantiye alıyor biliyorsun

bahenen yok ilk fırsatta seni sigortalayıyoruz:smiley:

Nerde Para,?

Biberon alacak para bulamıyor bu moderatör.

Bende bu yönteme mi başvursam acaba.?
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8928611.asp?gid=200&sz=25517

;D

TezMertek' Alıntı:
Nerde Para,?

Biberon alacak para bulamıyor bu moderatör.

Bende bu yönteme mi başvursam acaba.?
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8928611.asp?gid=200&sz=25517

;D

tuttum bu yontemı ılk önce babamın üstünde uygulayım barii ;D. merhabar herkese ne güzel bir gündür böyle :D (her nekadar sıcaktan pişsemde ;) )

Hoşgeldin Ebru ,

SMS Yöntemi içinse kolay gelsin diyeyim.
Gezenbilir.com Ailesi içinde %5 stopaj kesintisi yapayım
:smiley:

hosbulduk ;) bu sms yontemını farklı sekılllere sokabılırım ::smiley: ya ama sımdı bır yerden alıp baska bır yere vermek olmaz kı ;D

dilemma' Alıntı:
hosbulduk ;) bu sms yontemını farklı sekılllere sokabılırım ::smiley: ya ama sımdı bır yerden alıp baska bır yere vermek olmaz kı ;D

Taşıma su ile değirmen dönmez ki. Hem döndürebileceksen bu %5 stopaj kesintisi ile taşıyacağın su miktarı azaltmak amacı ile sana Gezenbilir.com Ailesi olarak yardımda bulunuyoruz.
Fena mı ?

neden fena olsun kı ::smiley: bu fıkır gıttıkce güzel gelmeye basladı ;D demın acken pek dusunememısım malum anca bu saatlerde yemek yıyebılıyoruz senınkı gıbı saatınden yemek yapılmıyor :smiley: bıze bakıyım bu gun ne yedın sen :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.