series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,692

okitay

ÖZGÜRLÜK= DOĞA
Yer
MARMARİS
7.50x16 lassa LT/A lastik kullanıyordum şuan 32'' silvertone mt lastik taktım çok rahat fakat hidrolik direksiyon şart ;)

DSC00365.jpg

Görüntü0673.jpg

Görüntü0677.jpg

Görüntü0675.jpg

Etiketler
Ynt: series e R15x10'' jant ve 32'' x R15 lastik çalışması

güle güle kullan çok güzel.fakat bu kuru direksiyonla bu lastikleri zor çevirirsin.özellikle park sırasında ve dönüşlerde .bayağı bi kas yaparsın :smiley:jantlar çok şık olmuş ,bayıldım valla :smiley:

doğacı maceracı' Alıntı:
güle güle kullan çok güzel.fakat bu kuru direksiyonla bu lastikleri zor çevirirsin.özellikle park sırasında ve dönüşlerde .bayağı bi kas yaparsın :smiley:jantlar çok şık olmuş ,bayıldım valla :smiley:
merhaba benim araçta hidrolik direksiyon var zaten arkadaşlar takacak olursa takmadan önce düşünsün diye uyarı ;)

okitay' Alıntı:
merhaba benim araçta hidrolik direksiyon var zaten arkadaşlar takacak olursa takmadan önce düşünsün diye uyarı ;)
işte aynı sorun bendede var .oyüzden diyorum hidroliksiz çok zor döndürülüyor.

ben bu hidrolik direksiyon işini çözemedim valla :smiley:serıese ya bmw yada mercedesin kutusu oluyormuş.neden kendi orjinali olmuyor ?siz hangi markanın hidrolik direksiyon kutusunu kullandınız acaba öğrenebilirmiyim? ve maliyet tabiki

doğacı maceracı' Alıntı:
ben bu hidrolik direksiyon işini çözemedim valla :smiley:serıese ya bmw yada mercedesin kutusu oluyormuş.neden kendi orjinali olmuyor ?siz hangi markanın hidrolik direksiyon kutusunu kullandınız acaba öğrenebilirmiyim? ve maliyet tabiki
serieslerde orjinalden hidrolik direksiyon yok ve şaseleri hidrolik direksiyona göre yapılmamış binek araçların içinde levyeli hidrolik direksiyon olanlar bmw veya mersedes te var ikincielini bulması kolay ve fiyatları uygunoldugu için tercih ediliyor yok sa defenderinkini takardım.... ;)benimkinde mersedes hidrolik direksiyonu var.......

doğacı maceracı' Alıntı:
maliyeti... mersedes direksiyon kutusu ve pompasını 350TL ye aldım.montajını kendim hallettim.... işçiligine(montaj) 400TL veren arkadaşları duymuştum...

jantları güle güle kullan,gercekten ofseti özel olarak ayarlandı ...arabanda güzel durmus...

Lastikler ve jantlar çok şık olmuş, güle güle kullan. :smiley:

Oktay güle güle kullan kardeş
Yiğit her geçen gün güzelleşiyor
Kazasız belasız binersin inşallah...

Sentinel' Alıntı:
Oktay güle güle kullan kardeş
Yiğit her geçen gün güzelleşiyor
Kazasız belasız binersin inşallah...
teşekkür ederim darısı seninkinin başına

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR