merhaba benim araçta hidrolik direksiyon var zaten arkadaşlar takacak olursa takmadan önce düşünsün diye uyarıdoğacı maceracı' Alıntı:güle güle kullan çok güzel.fakat bu kuru direksiyonla bu lastikleri zor çevirirsin.özellikle park sırasında ve dönüşlerde .bayağı bi kas yaparsınjantlar çok şık olmuş ,bayıldım valla
![]()
işte aynı sorun bendede var .oyüzden diyorum hidroliksiz çok zor döndürülüyor.okitay' Alıntı:merhaba benim araçta hidrolik direksiyon var zaten arkadaşlar takacak olursa takmadan önce düşünsün diye uyarı![]()
serieslerde orjinalden hidrolik direksiyon yok ve şaseleri hidrolik direksiyona göre yapılmamış binek araçların içinde levyeli hidrolik direksiyon olanlar bmw veya mersedes te var ikincielini bulması kolay ve fiyatları uygunoldugu için tercih ediliyor yok sa defenderinkini takardım....doğacı maceracı' Alıntı:ben bu hidrolik direksiyon işini çözemedim vallaserıese ya bmw yada mercedesin kutusu oluyormuş.neden kendi orjinali olmuyor ?siz hangi markanın hidrolik direksiyon kutusunu kullandınız acaba öğrenebilirmiyim? ve maliyet tabiki
maliyeti... mersedes direksiyon kutusu ve pompasını 350TL ye aldım.montajını kendim hallettim.... işçiligine(montaj) 400TL veren arkadaşları duymuştum...doğacı maceracı' Alıntı:ben bu hidrolik direksiyon işini çözemedim vallaserıese ya bmw yada mercedesin kutusu oluyormuş.neden kendi orjinali olmuyor ?siz hangi markanın hidrolik direksiyon kutusunu kullandınız acaba öğrenebilirmiyim? ve maliyet tabiki
gökan teşekkür ederim jantlar içincezan' Alıntı:jantları güle güle kullan,gercekten ofseti özel olarak ayarlandı ...arabanda güzel durmus...
eyvallah bayram teşekkür ederim lastikler için8 bir çeyrek' Alıntı:Lastikler ve jantlar çok şık olmuş, güle güle kullan.![]()
teşekkür ederim darısı seninkinin başınaSentinel' Alıntı:Oktay güle güle kullan kardeş
Yiğit her geçen gün güzelleşiyor
Kazasız belasız binersin inşallah...
teşekkür ederim yaşar abiSERİ 3 109' Alıntı:Yakışmış, güle güle kullanın.