Series

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİ 3 109 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,894

Etiketler

Ynt: Series

sonunda arkadaşlar gerçekleşti :'(gözlerim yaşardı ne diyeyim bütün series cilere hayırlı olsun ;)

ozcour' Alıntı:
Hayırlı olsun, peki eski seriesle ilgili konular buraya nasıl taşınacak ?

Yeni başlık hayırlı olsun eski bir series sahibi ve severi olaraktan....

Konuları Mod abiler taşırlar, taşınacak konuları belirleyip iletirseniz daha kolay olur kolay gelsin şimdiden....

Benim emektar..

000027.jpg

sonunda ricalarımız yerini buldu. Tüm arkadaşlardan ricam; lütfen açılacak konu başlıklarını ve başlık içinde değindiğimiz konuları dikkatli seçelim. Aksi taktirde bir süre sonra diğer bölümlerde olduğu gibi okunması zor, sıkıcı, gereksiz sohbetlerle dolu bir bölüme dönüşmesi kaçınılmaz olacaktır. Hepimize hayırlı olsun

Geçenlerde baktığım 76 series 3'te birşey farkettim
Ben series'e sığmıyorum:smiley:
Aracın şoför koltuğunun arkasında daha da geri gitmöesini engelleyen sac bir levha var
bunu kestirmek aracın deforme olmasına
kasanın yamulmasına neden olur mu? ???

Sentinel' Alıntı:
Geçenlerde baktığım 76 series 3'te birşey farkettim
Ben series'e sığmıyorum:smiley:
Aracın şoför koltuğunun arkasında daha da geri gitmöesini engelleyen sac bir levha var
bunu kestirmek aracın deforme olmasına
kasanın yamulmasına neden olur mu? ???
merhaba arkadaşım.bir kaç tane serieste ortadaki bölmeyi yani baglantı sacını sökeni gördüm fakat boruyla yada köşebentle karşıdan karşıya baglantı atıyorlar kompile iptal etmek çok saglıklı degil ;)

okitay' Alıntı:
merhaba arkadaşım.bir kaç tane serieste ortadaki bölmeyi yani baglantı sacını sökeni gördüm fakat boruyla yada köşebentle karşıdan karşıya baglantı atıyorlar kompile iptal etmek çok saglıklı degil ;)

Oktay merhaba, şaheser yarattın gözümüzün önünde
aracın 10 numara oldu:smiley:
güle güle bin

Dİreksiyon iki bacağımın arasında kaldı, çok ufak geldi:smiley:
70lerde ingilterede 1.90 adammı yokmuş yahu??

Sentinel' Alıntı:
Oktay merhaba, şaheser yarattın gözümüzün önünde
aracın 10 numara oldu:smiley:
güle güle bin

Dİreksiyon iki bacağımın arasında kaldı, çok ufak geldi:smiley:
70lerde ingilterede 1.90 adammı yokmuş yahu??
teşekkür ederim 67 model seriesimi 2011 model yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş birşeylere benzemeye başladı...darısı tüm 4x4 sevdalılarının başına...hergün oğlumuda yanıma alıp çalıştırıp bir tur atmak bana çok keyif veriyor....ortadaki baglantı sacını sök koltugu bagladıktan sonra koltugun hemen arkasından karşıdan karşıya köşebentle baglantı at...saglıklı olması için...

sinyallere sarı ampul taktım park lambalarınada beyaz let yerleştirdim çamurlukların üzerimede ufak sinyal taktım yanlarada aliminyum basamakları taktım araç gençleşmeye başladı

Görüntü0398.jpg

Görüntü0403.jpg

Görüntü0397.jpg

okitay' Alıntı:
fırat araç aldın mı arıyordunya ???

Daha alamadım... bakıyorum.
Ankarada 2 tane daha var ilk fırsatta onlara bakıcam
Eylülde series bulamazsam
arabamı satıp hem gündelik hem de arazide kullanabileceğim suzuki vitaralara bakayımdiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.