SERİ 3 109
Kamp II
SERİES Sahibi arkadaşlar yeni yerimiz hepimiz için hayırlı olsun.

ozcour' Alıntı:Hayırlı olsun, peki eski seriesle ilgili konular buraya nasıl taşınacak ?
merhaba arkadaşım.bir kaç tane serieste ortadaki bölmeyi yani baglantı sacını sökeni gördüm fakat boruyla yada köşebentle karşıdan karşıya baglantı atıyorlar kompile iptal etmek çok saglıklı degilSentinel' Alıntı:Geçenlerde baktığım 76 series 3'te birşey farkettim
Ben series'e sığmıyorum
Aracın şoför koltuğunun arkasında daha da geri gitmöesini engelleyen sac bir levha var
bunu kestirmek aracın deforme olmasına
kasanın yamulmasına neden olur mu? ???
okitay' Alıntı:merhaba arkadaşım.bir kaç tane serieste ortadaki bölmeyi yani baglantı sacını sökeni gördüm fakat boruyla yada köşebentle karşıdan karşıya baglantı atıyorlar kompile iptal etmek çok saglıklı degil![]()
teşekkür ederim 67 model seriesimi 2011 model yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş birşeylere benzemeye başladı...darısı tüm 4x4 sevdalılarının başına...hergün oğlumuda yanıma alıp çalıştırıp bir tur atmak bana çok keyif veriyor....ortadaki baglantı sacını sök koltugu bagladıktan sonra koltugun hemen arkasından karşıdan karşıya köşebentle baglantı at...saglıklı olması için...Sentinel' Alıntı:Oktay merhaba, şaheser yarattın gözümüzün önünde
aracın 10 numara oldu
güle güle bin
Dİreksiyon iki bacağımın arasında kaldı, çok ufak geldi
70lerde ingilterede 1.90 adammı yokmuş yahu??
okitay' Alıntı:fırat araç aldın mı arıyordunya ???