Sero'mun irili ufakli problemleri ve "ACİL"cozum onerileriniz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,049

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
Sevgili dostlar, malumunuz "son sero" lakapli 2001 wj'em ile yollardayim, aracimda el atilmasi gereken, tecrubeli arkadaslarimizin goruslerine ihtiyac duydugum sorunlari burada paylasmak ve cozum onerileriniz ve fikirkerinizi almak istiyorum, sorunlarim soyle;

- 1-2 gundur mars basarken aractan sadece "tik" sesi geliyor, sonra bazen calisiyor bazen de dun gece ilk defa oldugu gibi usta getlrtmeme neden oluyor, aku %100 saglam, ustanin dedigine gire dinamoda da sorun yok, akuden dinamoya gelen kabloda kiriklik olabilecegini soyledi, yarin sabah ustaya gidecek, akliniza baska birsey geliyormu???

- sol ayna otomatik olarak dugme ile kapanmiyor,. fonksiyon sadece sag ayna icinmi???

torpido gozunun oradaki alt havalandirma cikisi eger havalandirmayi alta verirsem deli gibi soguk ufluyor, zaten kars'ta yasiyorum, ekstra soguga hic ihtiyacim yok :smiley:) sizce nedeni ne olabilir, basit bir boru yerinden cikmasi olabilirimi??

Havalandirma kontrolunde ic devirdaim dugmesi ve dolayisi ile fonksiyonun kendisi calismiyor, sadece basit bir dugme veya sigorta sorunu olabilirmi??

- ve son olarak sag koltuk isitmanin dugmesi saglam ama kendisi calismiyor : )) koltugun altina, ustune, kisacasi neresine bakayim???

- son degilmis yukaridaki, sofor cami bazen hic sorunsuz calisiyor bszen de inanilmaz kasiliyor kapanmak icin, sizce mekanizmami veya baska bir nedenimi mevcuttur bu problem icin???

Bilgi, gorus ve paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler....

Saygilar...

Etiketler
Ynt: Sero'mun irili ufakli problemleri ve "ACİL"cozum onerileriniz...

marş dinamosunun işi halloldu, buza bağlı olarak dinamoya giren tek nir jak var onun ucu kırılmış, oksitlenme de vardı, çıkartmışken hazır bakıma gönderdim, s ile başlayan bir parçasında problem varmış, onu da değiştirdim, 100 tl toplam maliyetle hallettim, bilginize....

saygılar...

Ynt: Sero'mun irili ufakli problemleri ve "ACİL"cozum onerileriniz...

wj lerin en büyük problemi olan klepe dediğimiz parçalar kırılmış muhtemelen....sitede de var bu konu wj için yapılması gereken ön göğüsün sökülüp bu klepelerin tamiri...ama amerikalı bikaç vatandaş göğüsü sökmeden bu ilemi alengirik bi şekilde yapmış....

http://www.youtube.com/watch?v=kIWnuZ8vkEE

yine sağ koltuk rezistans tellerinizden bir yada bikaçında kopukluk var...sağ koltuğunuzun deri döşemesinin altında akıllı uslu bir elekrikçi halleder...

sol ayna motorunuz sizlere ömür....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR