Sigara Kullananlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,714
Ynt: Sigara Kullananlar Listesi

loganrory' Alıntı:
Listeye adimizi yazarsak daha sonra toplu birakma eylemimi yapacagiz bilmem lazim? Korkumdan yazamiyorum bakin adimi!!

ben öle bir eylem yapılmayacak diye adımı yazdım. bilsem yazmazdım. ben böyle mutluyum ;D

Etiketler

Ya ne bileyim konunun başlarında boğaz manzarasında sigara tüttürmek yazıyor tamam mükemmel:smiley: birde sağlıklı yaşam filan dilemişler:smiley: kafam karıştı:smiley: ismimi yazarım ama bırakmak derseniz arkama bakmam kaçarım ona göre :smiley:

Benim msjlarda harfler bir bana tuhaf gozukuyordur umarim. Bu T9 ve mobil yuzunden kusura bakmayin. Listeye adimi eklerseniz sevinirim mobilden alinti yapamiyorum.

yok biz listeyi sigarayı bırakmak için oluşturmuyoruz bakalım icenmi çok içmeyenmi yoksa sigarayı bırakanlarmı cok :smiley:) sanmıyorum listeden sgarayı bırakanlar olupda öteki listeye gececek :smiley:))
mezarda bırakırız ama sigarayı :smiley:)

01- Ünal Çelik (ulusotomotiv)
02- Ahmet Şahin ( Vosdost )
03- İlkay Gur (up8453)
04- Göktuğ Güzelbey (jeep)
05- Murat Aksu (skydiver26)
06- Bülent KÖK (kokteknik)
07- Amaç
08- Yavuz (discovery-V8 )
09- İlhami Özdemir (camouflage)
10- dibidib
11- Sevtap Dilek Çimen (SDC)
12- Gökhan Gök (Panzerci)
13 - Beyrun M. YILDIRIM (mu7y)
14- Muammer EKMEKCİ (bymuammer)
15- ufukozkan
16- Serkan35(jımny)
17- perimmm
18- duran (nvr01)
19- Uğur Karakaş - (Bandirma)
20- Sinan Yiğit
21- Fatma (loganrory)

03- İlkay Gur (up8453)
07- Amaç
10- dibidib
15- ufukozkan
16- Serkan35(jımny)
17- perimmm
18- duran (nvr01)
20- Sinan Yiğit
21- Fatma (loganrory)
22-Ebru Yiğit ( Eyiğit )

Merhabalar saygıdeğer sigara içici arkadaşlar. size misafirliğe geldim.
Sizlerle bugün ( 13-11-09 saat 10.30 ) canlı yayında bizzat duyduğum bir haberi paylaşmak istedim.
Yer: evim
kaynak: tv ve canlı yayın
tv : kanal D
proğram: doktorum
canlı yayın konuğu:Dr. Bingür sönmez (ünlü kalb cerrahı)
sigara ile söylediği söz: sigara içmenin cezası 65 tl olamaz sigara içmenin cezası üzgünüm ama "ölümdür" dedi.
mikrofon sahibi efendim son söylediğinizi tekrar söyleyebilirmisiniz dedi. Dr. Bingür sönmez de söylediği sözü aynen tekrar söyledi.
elçiye zeval olmazmış!

seyyah-34' Alıntı:
Merhabalar saygıdeğer sigara içici arkadaşlar. size misafirliğe geldim.
Sizlerle bugün ( 13-11-09 saat 10.30 ) canlı yayında bizzat duyduğum bir haberi paylaşmak istedim.
Yer: evim
kaynak: tv ve canlı yayın
tv : kanal D
proğram: doktorum
canlı yayın konuğu:Dr. Bingür sönmez (ünlü kalb cerrahı)
sigara ile söylediği söz: sigara içmenin cezası 65 tl olamaz sigara içmenin cezası üzgünüm ama "ölümdür" dedi.
mikrofon sahibi efendim son söylediğinizi tekrar söyleyebilirmisiniz dedi. Dr. Bingür sönmez de söylediği sözü aynen tekrar söyledi.
elçiye zeval olmazmış!

ne yani sigara içmeyenler ölmemişki sigara kadar keşke başka konular üzerinde dursalarda sorunlar çözülse bu arada adi bir giysinin insan tenine verdiği zarar kimyasal olarak kaç paket sigaraya eş değer bunuda acıklasalar yada israildn gelen kısır yiyeceklerin bir öğününde ne kadar zarar verdiğini kaç paket sigaraya eş değer olduğunu kısaca alatmak istediğim keşke tek konu sigara olsada onu çözeseler deve gibi her yerimiz eğri burda takılmış insanlar bu arada s anki sigara içmemek büyük emziyet gibi anlatılıyo ama bu meziyet yada özellik değil sadece tercihdir

Değerli arkadaşlarımız bizim gezenbilirdeki sanal hizmetlerimiz çok saygıdeğer arkadaşlarımıza verdiğimiz saygıyı,sevgiyi ve değerleleri gösterir. bu çalışmaları yaparken hiçbir kimseyi rencide edecek bir düşüncemiz asla olamaz. bakın biz bu hizmetleri yaparken birbirimize misafirliğe giderek yapmaya çalışıyoruz. yoksa bu konuları tartışma veya sorun çıkarma adına yapmıyoruz. sadece sigara ilede sınırlı olmadığını belirtmek isterim. işte s.n esra (eftalya) hanımın çalışmalarına verdiğimiz destekle ilgili bir link.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40930.20.
Hatta diğer açmış olduğumuz konularıda profilimizden takip edebilirsiniz.
saygılar

03- İlkay Gur (up8453)
07- Amaç
10- dibidib
15- ufukozkan
16- Serkan35(jımny)
17- perimmm
18- duran (nvr01)
20- Sinan Yiğit
21- Fatma (loganrory)
22-Ebru Yiğit ( Eyiğit )
23-Necmi (.com)

Daha uzaarrrrrrrr ;D

Aranızdan ayrılıyorum arkadaslar. 9 gundur ıcmıyorum. ;D bukadar kolay olacagını tahmın etmıyordum. Şimdi farkediyorum dısarıda nekadar cok sıgara ıcen varmıs, gordukce ıcesı gelıyor ınsanın.

03- İlkay Gur (up8453)
07- Amaç
10- dibidib
15- ufukozkan
16- Serkan35(jımny)
17- perimmm
18- duran (nvr01)
20- Sinan Yiğit
21- Fatma (loganrory)
22-Ebru Yiğit ( Eyiğit )
23-Necmi (.com)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri