Sigara Kullananlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,750
Ynt: Sigara Kullananlar Listesi

amaç' Alıntı:
Aranızdan ayrılıyorum arkadaslar. 9 gundur ıcmıyorum. ;D bukadar kolay olacagını tahmın etmıyordum. Şimdi farkediyorum dısarıda nekadar cok sıgara ıcen varmıs, gordukce ıcesı gelıyor ınsanın.

Adınızı bizim listemize ekler misiniz? Kutluyorum sizi... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40394.160

Etiketler

Aranızdan ayrılıyorum arkadaslar. 9 gundur ıcmıyorum. bukadar kolay olacagını tahmın etmıyordum. Şimdi farkediyorum dısarıda nekadar cok sıgara ıcen varmıs, gordukce ıcesı gelıyor ınsanın.///////

sorun değil arkadaşım gene aramıza dönersen yerin hazır gidene gel gelene git demeyiz :smiley:)

Bir an yukariyi okumadan birakani siz sandim Unal bey, nasil yani yaa dedim bir an:smiley: birakan arkadasa iyi niyetli davranip yine bekleriz demiyorum. Birde gecende yazdim ben gezenbilirde bu kadar kisi oldugumuza inanmiyorum.

fatma ben gecende demişdim ben ölünce bırakırım diye sözüm sözdür bu yaşıma geldim tutmadığım söz olmadı :smiley:) ve evet bende biliyorum bundan kat kat fazla olduğunu sigara icen arkadaşımızın kendilerinin eklemesi lazım yoksa ben eklersem olmaz :smiley:) ama biraz daha zaman geçipde eklemezlerse deşifre edeceğim herkesi :smiley:

Bende hep bir doktor daha birak desin birakacagim diyorum,diyorlar ama hep bir sonraki doktora birakiyorum bu serefi:smiley:Gezilerde elinde sigara gordugumuzun fotografini cekelim:smiley:liste bir anda tavan yapar.

yok şimdi deşifre olmasın arkadaşlarımız biz 40 celiyiz birbirimizi biliriz bu yüzden resim işi olmaz :smiley: kendileri ekler zamanı geldiğinde topluca :smiley:

(Aranızdan ayrılıyorum arkadaslar. 9 gundur ıcmıyorum. bukadar kolay olacagını tahmın etmıyordum. Şimdi farkediyorum dısarıda nekadar cok sıgara ıcen varmıs, gordukce ıcesı gelıyor ınsanın.)

Kendinizi kötü hissetiğiniz zaman gelin, buradayız biz... ;D

arkadaslar tesekkurederım ama bırdaha elıme almayı dusunmuyorum umarım sızlerıde bırgun bırakanlar arasıda gorebılırız.

ben bırakıcam da o pek bırakmıyorrrrr biraz daha birliktelik yaşayalım bakalım nasıl olcakkk

Sigarayı bıraktıgım zaman sanki,sevgilimden,ailemden ayrılmış gibi hissediyorum kendimi :smiley: bırakamıyorum herhalde iradem yetersiz :smiley:

Birkaç ay evvel, reklamlarını gördüğüm sigara-x diye tamamen doğal, ufalanmış bitki kökünden ibaret bir ilaç ,onu kullandım,
Kullanımına gelince, sigara canınız istediği zaman bundan bir parça ağıza atılıp çiğneyip emiliyor, sigara isteğini bastırıyomuş..
Tamamen palavra..

Acayip bir sinirlilik hali, zaten kafa yerinde değil, çevreye zarar vermeye başladığımı hissettim ..
Anlıyacağınız olmadı 3 gün dayanabildim :-\

kolay gelsin.doğru söylediniz. yaş 43 . bugünlerde halı saha turnuvamız var nefesim kesiliyor ama sahada bırakacam diyorum şu sigarayı , çıkınca unutuyorum. bi kurtulsam.şu illetten.

Bana karlırsa sigarayı bırakmak büyük bir irade istiyor.Sigarayı bıraktıgım zaman çok fazla agresif oluyorum :( işime konsantre olamıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
gezensinem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR