KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)
Offroadpassion' Alıntı:
Hasan elinize sağlık yine keyifli ve güzel bir gezi yapmışşınız. Bu mevsimse o çamuru nerede buldunuz, koordinatları verinde nokta atışı yapalım aramayalım..
Hakan abi sorma çamur görünce o kadar sevindimki anlatamam...Allahtan ali abi battıda biraz çekme ile meşgul olduk..
Şaka bir yana Kömürlükten girdik ama nereden indik onu bilmiyorum mithatcan şimdi açıklar...
hasanfb' Alıntı:
Hakan abi sorma çamur görünce o kadar sevindimki anlatamam...Allahtan ali abi battıda biraz çekme ile meşgul olduk..
Şaka bir yana Kömürlükten girdik ama nereden indik onu bilmiyorum mithatcan şimdi açıklar...
orası anlatılarak bulunabilecek bi yol değil ama esenceli köyünde bi kere cüneyt abi adem abiyi falan götürmüştüm... kendileri okursa eğer bizim çadırın yolu onlar bilir orayı..
ayrıca hasan fenerdeyim haberin olsun ortam süper atla gel işin yoksa
ömrümü7ler' Alıntı:
çok güzel gezi olmuş. Hasan ve Mithat fotoğraflar az olmuş gibi ama.
kızımın rahatsızlığı nedeniyle katılamadım. inşallah başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle.
Mithatcan' Alıntı:
orası anlatılarak bulunabilecek bi yol değil ama esenceli köyünde bi kere cüneyt abi adem abiyi falan götürmüştüm... kendileri okursa eğer bizim çadırın yolu onlar bilir orayı..
ayrıca hasan fenerdeyim haberin olsun ortam süper atla gel işin yoksa
breh breh...maaşallah siz sezonu çok erken açmışsınız helal olsun... bu gazla siz haftaya izmite de gelirsiniz... on numara gezi olmuş görsellere devam lütfen.
almirsen' Alıntı:
breh breh...maaşallah siz sezonu çok erken açmışsınız helal olsun... bu gazla siz haftaya izmite de gelirsiniz... on numara gezi olmuş görsellere devam lütfen.
Tempus' Alıntı:
Ali bey siz boşverin onları, o yapili 33-35 lastikli CJ lerin arkasindan gitmeniz bile hemn cesurca hemde başarı. Sizin lastikleri onlara takıp yükseltmelerini çıkartırsak siz onları çekersiniz