Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 165
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,146
Ynt: Şile Bölgesi, Orman İçi ve Kumsalda Off-Road Gezisi (27 Temmuz 2009)

Offroadpassion' Alıntı:
Hasan elinize sağlık yine keyifli ve güzel bir gezi yapmışşınız. Bu mevsimse o çamuru nerede buldunuz, koordinatları verinde nokta atışı yapalım aramayalım.. ;)

Hakan abi sorma çamur görünce o kadar sevindimki anlatamam...Allahtan ali abi battıda biraz çekme ile meşgul olduk.. ;)
Şaka bir yana Kömürlükten girdik ama nereden indik onu bilmiyorum mithatcan şimdi açıklar... :smiley:

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
Hakan abi sorma çamur görünce o kadar sevindimki anlatamam...Allahtan ali abi battıda biraz çekme ile meşgul olduk.. ;)
Şaka bir yana Kömürlükten girdik ama nereden indik onu bilmiyorum mithatcan şimdi açıklar... :smiley:

orası anlatılarak bulunabilecek bi yol değil ama esenceli köyünde bi kere cüneyt abi adem abiyi falan götürmüştüm... kendileri okursa eğer bizim çadırın yolu onlar bilir orayı..

ayrıca hasan fenerdeyim haberin olsun ortam süper atla gel işin yoksa

Mithatcan' Alıntı:
abi geçmiş olsun artık alış bence böle hastalıklara gece uykusuz kalmalara..

sağol kardeşim Allah razı olsun.

ikinci çocuk ama altı sene untturmuş bazı şeyleri :D :D

ömrümü7ler' Alıntı:
çok güzel gezi olmuş. Hasan ve Mithat fotoğraflar az olmuş gibi ama.
kızımın rahatsızlığı nedeniyle katılamadım. inşallah başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle.
Abi tekrar geçmiş olsun...Şunuda unutma CJ de artık bir evlat sayılır.. ;D Aynı ilgiyi alakayı bekler... :D :D

Mithatcan' Alıntı:
orası anlatılarak bulunabilecek bi yol değil ama esenceli köyünde bi kere cüneyt abi adem abiyi falan götürmüştüm... kendileri okursa eğer bizim çadırın yolu onlar bilir orayı..

ayrıca hasan fenerdeyim haberin olsun ortam süper atla gel işin yoksa
Mithat Tuzlaya cj ile gittim E-5 açıkmış sol şeridi kapadım valla Yol yine bitti ama CJ bitmedi... :D İşyerindeyim...

neyaptın mıthatcan araca baktınmı yapmıslarmı ve resımlere ne oldu baska yokmu hasanla berabermısınız

breh breh...maaşallah siz sezonu çok erken açmışsınız helal olsun... bu gazla siz haftaya izmite de gelirsiniz... on numara gezi olmuş görsellere devam lütfen.

almirsen' Alıntı:
breh breh...maaşallah siz sezonu çok erken açmışsınız helal olsun... bu gazla siz haftaya izmite de gelirsiniz... on numara gezi olmuş görsellere devam lütfen.
Sorma kardeşim kışa hazırlık işte bir oraya bir buraya... İzmitte gezimi olucak haftaya... Ben bu hafta tatile çıkabilirim... :(

Tempus' Alıntı:
Ali bey siz boşverin onları, o yapili 33-35 lastikli CJ lerin arkasindan gitmeniz bile hemn cesurca hemde başarı. Sizin lastikleri onlara takıp yükseltmelerini çıkartırsak siz onları çekersiniz :D
iltifatınız için teşekkür ederim işte kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıcaz her şey zamanla

Herkese selamlar,emegi gecen herkese tesekkurler cok guzel bir gezi oldu devamini surdururuz insallah,birazda ben resim ekliyim :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC03660.jpg

DSC03762.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR