Merhabaa
Bu haftasonu Istanbula yakin bir yerde kampa gitmeyi dusunuyoruz.
Birkac kisiden Hacili koyunun cok guzel oldugunu duymustum.Toplu ulasim araclariyla
Hacili koyune nasil gidebiliriz bilen var mi?Umarim bian once bir cevap alabilirim cunku yarin gidiyoruz,ben herzamanki gibi isimi son ana biraktim Artik olmadi Sile ye gidip orda sorucaz.
Simdiden cok tesekkurler
Hacılı köyünü bilmiyorum ama yarın şile kumbabada karyat kampta olacağım. hacılı koyune giderseniz ve sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız bir alternatif olmasından dolayı memnun olurum.
Hacıllı'ya gitmek için Şile otobanından Eski Ağva yoluna bağlanıyorsunuz. Ağaçlar içinde nefis virajlı bir yoldan devam ediyorsunuz. Yolda soracak çok kişi olacaktır. Google Map'e baktım ama göremedim. Şu da faydalı olacaktır: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14922.0
Bu pazar eşimle beraber iki motorla orada olacağız. Turuncu bir motor görürseniz...
Teşekkür ederim cevaplarnız için.Ağva yolu üzerinde Hacılı sapağında indik ve ordan otostopla köye gittik..zaten 8 km kadar bir yol..dönüşte de aynı şekilde çok şanslıydık ve gene istanbula kadar giden bir grup aldı bizi..Gerçekten çok güzel bir yermiş,kesinlikle tavsiye ederim..