Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şile Kömürlükten, Gebze Mudarlıya(11 Nisan 2009)
istanbulda olan arkadaşlarım bu gün trafiğin bir felaket olduğunu söylediler , biz hayatımızdan çok memnun bir gün geçirdik trafik yok , gürültü yok , stres yok yok yok yok .............
benden bu kadar , video yüklemeyi bilmiyorum bu yüzden yükliyemiyicem , birdahaki geziyi dört gözle bekliyicem avcı aabilerimizden öğreniceğim çok şey var .
pet su şişesini içinde su dolu şekilde ateşe atsanız erimiyiceği içindeki suyu kaynatıcağını bu gün öğrendim. kapak kısmına ateş gelmiyicek orası önemli.
Gerçekten güzel gitmişsiniz, 2 gündür hastayım kapı dışarı çıkamadım, en azından tanışmak için gelmek isterdim. aslında sizin araçlarda baya iriymiş arkanızdan gelemeyebilirdim ama neyse kısmet.
Sevgili Burak kardeşim,
Sizler ile tanıştığımıza bizlerde çok memnun kaldık.İnşaallah bir sonraki sefere çok daha güzel ve daha çok memnun kalacağınız bir program yaparız.Bu sefer tanışma faslı oldu. Standart aracınızı fazla zorlamamak için biraz light bir gezi olsada,bizler çok eğlendik.. Herşey bir yana gerçekten bizim için hoş ve güzel bir gündü.Önemli olan dostlukların başlangıcı ve kurulması.Ne zaman istersen bir telefon uzağındayız,ve saat önemli değil, bilmen yeterli..
Herşey gönlünüzce olsun.
Teşekkürler..