Şile ve Hacıllı Civarı Off-Road Gezisi (29 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,323

BolbuzJack

Zirve
Seçim sonrası, güneşli havadan faydalanmak üzere toplanıp yola çıktık. Şile civarında biraz oynayıp, Hacılı köyü yakınlarında ki Gezenbilir tanışma etkinliğinin yapıldığı çimenlikte kekik kokuları, dere şırıltısı ve kuş sesleri eşliğinde kendimizi toprağın üstüne bırakarak güneşin tadını çıkardık. Çok keyifli dinlendirici bir gün oldu...

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

119.jpg

120.jpg

121.jpg

122.jpg

123.jpg

124.jpg

125.jpg

126.jpg

Etiketler
Ynt: Şile ve Hacıllı Civarı Off-Road Gezisi (29 Mart 2009)

Güzel oldu güzel...Keyifli gezilerimizden biri oldu.Güneşli Göl gezisini iple çekiyorum 8)

Bu çıtır geziydi Aytuğ,asıl gezi;Yıldız Dağları.Orada Murat'la benim keşfettiğimiz muhteşem parkurlarımız var.Çamurlu,dereli,kumlu,denizli,ateşli,yıldızlı,alabalıklı.....Heyecanını oraya sakla.

Çelebi' Alıntı:
Bu çıtır geziydi Aytuğ,asıl gezi;Yıldız Dağları.Orada Murat'la benim keşfettiğimiz muhteşem parkurlarımız var.Çamurlu,dereli,kumlu,denizli,ateşli,yıldızlı,alabalıklı.....Heyecanını oraya sakla.

abi nasibse kaçkar da var planlarda...

İnşallah.Kısmetse haziranda Kaçkarlar programımız mevcut.

Gezenbilir'in tüm rotaları arasında çok farklı bir yeri olan, deresi, çamuru ve kaya tırmanışları ile bir çok güzelliğini bünyesinde barındıran Hacıllı'yı bize tekrar hatırlattığınız için teşekkürler.. ;)
Bu hafta oralarda çadır yapmazsam göbeğim çatlar :D

Uğur Abi, dönüşte madenin sahibi olduğunu iddia eden birisi burası özel arazi izin almadan girmeyin dedi, neyse bizde telefonunu aldık izin almak için ;D Hoş dereden geçilip karşı yoldan madenin içinden geçen yolu kullanmadan da çimenliğe ulaşılabilir, ancak tüm arazinin madene ait olduğu iddia ediliyor ne kadar doğru bilmem...

Murat pazar günü havada çok güzeldi, gerçekten keyifli bir gün olduğu belli, paylaşım için teşekkürler.

Yaw ne madeni. Boşverin. Millet oraya piknik yapmaya gidiyor. Ama araştırırım. Sonuçta Hacıllı muhtarı ile tanıştık sıkıntı olmaz.

Resimler çok güzel..Bu araçları yolda gördüm :smiley: ama pajero cu dostuma,o lastikler arazide Efsaneye pek layık olmaz demek isterim... Yinede sen varken Land' ın ve Cheeroke ' nin korkusu olmaz :smiley:
Teşekkürler..

Murat, Aytuğ;

Bizi de götürün abi şu Hacıllı'ya... ya da GPS koordinatlarını alayım...

Aytuğ,

Suyu seviyorsun, biliyorum... taktır şnorkeli de içimiz rahat etsin.

edaghan' Alıntı:
Murat, Aytuğ;

Bizi de götürün abi şu Hacıllı'ya... ya da GPS koordinatlarını alayım...

Aytuğ,

Suyu seviyorsun, biliyorum... taktır şnorkeli de içimiz rahat etsin.

birlikte gidelim hacılıya bir hafta sonu. taktırıcam en kısa zamanda inşallah...

Engin durduğumuz yerde nokta koordinatları; K41.03686 D29.74068 ; Kaynak: IGO ;D

Gideriz birlikte bir ara. Disco2'nin hava girişi baya yukarıda gördüğüm kadarıyla yoksa yanılıyormuyum, çamurluğun içi ne alemde görmedim tabi... Aytuğ tamponu iyice parçaladı pazar günü, sanırım öncelik tamponda, bir de vinç girdi araya şimdi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR