Ynt: Site Üyeleri Vasıtasıyla Yapılan Reklam ve Yönlendirmeler?
AL1820' Alıntı:
arkadaşlar, bu konuyu polemik yaratmak amacıyla açmadım, dikatimi çekti paylaşayım fikrinizi alayım dedim.
Sizden ricam bu konunun görmezden gelinmesi. Siteden çıkmadan önce bilinsin istedim.
herkese iyi geceler.
Selamlar
endisenizi anlıyorum, ben de farklı bir endişeyi "kendi tarafımda" taşıyorum, zira ben de sizin dediğiniiz yapıyorm. Hep aynı servis aynı isim..... Benim durumum:
ben Land Rover kullanıyorum ve arabalar ile kullanmak dışında hakikaten bir ilgim yoktur. Dolayısı ile bildigim bir tek servis vardir.. İşi tartışmaya açabilecek bir şekilde de sahibi olan kişi aracımı aldıktan sonra hakikaten "aile" dostum haline gelen kişidir...
Bu durumda...
Soruyu soran kişinin (ki, aramız da yeni ki bu soruyu soruyor) aklına çok rahatlıkla "yahu, bu arkadaşım firma ile bir bağlantısı var mı?" sorusu gelebilir.. Gelmelidir de.. zira, bu "sanal" ortam da kimse kimseyi tanımıyor ki..
Bir de şöyle bir durum var.. Referans verdiğimiz her seferin de (benim açımdan) sorumluluk alıyorum. Zira, tatsız olay yaşanması için tek neden kötü işçilik değilki.. Yanlış anlamalar, parçanın bulunmaması, bulunan yan sanayi parçanı bozuk çıkması, işlerin "anormal olarak" ters gitmesi gibi bir sürü neden ile "mahcup" olabilirim..
Sonuç, bence endişeleriniz de haklısınız ama Kursad arkadaşımızın da dediği gibi gönlüm el vermiyor "bana ne ya, daha önce defalarca bu konuda fikrimi yazmıştım, gitsin forumlaran bulsun" demek..
herkese güzel bir haftasonu dileirm, reha