Sitedeki Üyeliğimi Nasıl Kapatabilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vwcaravelle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,963
Ynt: Sitedeki Üyeliğimi Nasıl Kapatabilirim

WW caravela arkadaş sanıldığı kadarda kötü biri değildir sadece ww syncro fanatiğidir özelden banada mesaj göndermişti ww syncro hakkında
ww t3 t4 diff kilitleri ile çok ilgileniyordu kısa şasi ww syncro campervan planları diye iki tane topiği vardı ama keşke böyle herkes bilir bilmez üzerine gitmeseydi açtığı topiklerde kimselere zararlı bir çalışmasıda yoktu üstelik sayın güngör gerçekten çok özveri ile sorularına cevp veriyordu topikte bende birkaç mesaj atmıştım böyle olmasaydı keşke bazı arkadaşların zararsız mesajlara kızmaktan ziyade spam mesajları moderatörlere bildirerek daha faydalı bir iş yapmış olurlar bence

Etiketler

Selamlar
maalesef "buna benzer" durumlar ile karşılaşmış bir "sanal kullanıcı" olarak çokiyi anlıyorum. Hep söylerim, "sanal ortamda" çok dikkat gerekiyor. Zira, hepimiz farklı ortamlardan, kültürlerden, eğitimlerden ve de tecrübelerden geliyoruz.

Aslında, "çeşitliliği" ve "zenginliği" sağlayan bu farklılıklarımız olsa da, dikkat etmez isek bizleri istemediğimiz noktalara da götürüyor. Evet, üyemizin "pekçok yere başlık" açması çok hoş bir olay olmasa da "kimbilir kendini ne kadar aciz/çaresiz/öfkeli hissetti ki" şeklinde "yorumladım". Ayrıca, tecrübe ile sabittir ki, bırakıp gitmek bir çözüm değildir.

Yukarıdaki nedenlerden dolayı, eğer VW Caravelle aramıza döner ise, asıl o zaman bir aileyiz demektir diye düşünüyorum

Ömer bey,
eger üyemize ulaşma olanağınız var ise, kendisini aramızda görmekten en azından "şahsen" çok mutlu olacağımı iletirseniz mutlu olurum.

herkese iyi akşamlar dilerim, reha

dopamin' Alıntı:
WW caravela arkadaş sanıldığı kadarda kötü biri değildir sadece ww syncro fanatiğidir özelden banada mesaj göndermişti ww syncro hakkında
ww t3 t4 diff kilitleri ile çok ilgileniyordu kısa şasi ww syncro campervan planları diye iki tane topiği vardı ama keşke böyle herkes bilir bilmez üzerine gitmeseydi açtığı topiklerde kimselere zararlı bir çalışmasıda yoktu üstelik sayın güngör gerçekten çok özveri ile sorularına cevp veriyordu topikte bende birkaç mesaj atmıştım böyle olmasaydı keşke bazı arkadaşların zararsız mesajlara kızmaktan ziyade spam mesajları moderatörlere bildirerek daha faydalı bir iş yapmış olurlar bence
Omer bey kimse beyefendinin üzerine gitmedi bunu nerden cikadin anlamadim.ayni konuyu onume gelen yerde acip durmasi tepki cekti sadece.ayrica bu tepkiden once her ne olduysa olmus kararini vermis zaten muhterem.adam kacti gitti sen buradaki herkesi zan altına
aliyorsun olmadi.Kimse kimseye birşey yapmadı.kendi kendine esti gürledi gitti.hepsi bu.

reha' Alıntı:
Selamlar
maalesef "buna benzer" durumlar ile karşılaşmış bir "sanal kullanıcı" olarak çokiyi anlıyorum. Hep söylerim, "sanal ortamda" çok dikkat gerekiyor. Zira, hepimiz farklı ortamlardan, kültürlerden, eğitimlerden ve de tecrübelerden geliyoruz.

Aslında, "çeşitliliği" ve "zenginliği" sağlayan bu farklılıklarımız olsa da, dikkat etmez isek bizleri istemediğimiz noktalara da götürüyor. Evet, üyemizin "pekçok yere başlık" açması çok hoş bir olay olmasa da "kimbilir kendini ne kadar aciz/çaresiz/öfkeli hissetti ki" şeklinde "yorumladım". Ayrıca, tecrübe ile sabittir ki, bırakıp gitmek bir çözüm değildir.

Yukarıdaki nedenlerden dolayı, eğer VW Caravelle aramıza döner ise, asıl o zaman bir aileyiz demektir diye düşünüyorum

Ömer bey,
eger üyemize ulaşma olanağınız var ise, kendisini aramızda görmekten en azından "şahsen" çok mutlu olacağımı iletirseniz mutlu olurum.

herkese iyi akşamlar dilerim, reha

Reha bey merhaba bu konuda tamamen katılıyorum size. inanınki caravela arkadaşın bende telefonu yok. dediğim gibi üç dört defa ilgilendiği
araçların linkini bana attı fikir alışverişi dışında tanışmışlığımız yok. birde sanıyorum üç tane topiği vardı bu araçlarla ilgili resim falan yüklüyor araçlarla ilgili bilgi topluyor,du hepsi bu bazı arkadaşlar bana kızıyordur yani demem oki arkadaş öcü değil o kadar sevinecek bir şey yok sezarın hakkı sezara siz son sözü söylemişsiniz reha bey bu konuda artık söyleyecek sözüm yok yeteri kadar açık yazdım umarım kimseyi zan altında bırakmadığımı umarım saygılarımla

Sentinel' Alıntı:
İnsanlar için kaale alınmadığını düşünmek rahatsız edici bir durumdur.
Arkadaş birşeyler paylaşmaya çalışırken yok sayıldığını düşünmüş.
Herhalde açtığı konuyu bulamayıp silindiğini sandı.

Aşırı bir tepki vermiş ama bence biraz sakinleştirildikten sonra kazanılabilirdi.
Reha beyi yaklaşımı dolayısıyla kutluyorum.

Saygılar.

+2 teşekürler

Atasözü var, bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.
Siteyi terk eden zatı muhterem; kafasına birşeyi takmış ve napıyım ben bu siteyi demiş gitmek istemiş.Gitmek içinde bilmem kaçtane konu açmış aynı metinle.İnsanlar buna tepkillendi , kimse adamın gitmesine sebep olmadı, verdikleri tepkiyi görmedi bile adam. Yazdıklarından ben verilen tepkiden dolayı terk etti burayı'yı anlıyorum.Eğer öyleyse kabul etmiyorum bu böyle biline...

yavuz-çelikel' Alıntı:
Siteyi terk eden zatı muhterem; kafasına birşeyi takmış ve napıyım ben bu siteyi demiş gitmek istemiş.Gitmek içinde bilmem kaçtane konu açmış aynı metinle.İnsanlar buna tepkillendi , kimse adamın gitmesine sebep olmadı, verdikleri tepkiyi görmedi bile adam. Yazdıklarından ben verilen tepkiden dolayı terk etti burayı'yı anlıyorum.Eğer öyleyse kabul etmiyorum bu böyle biline...

Yavuz bey söylemek istediğim şu. açtığı konularla kimselere bir zarar vermemiş, hakarette bulunmamış bu kişi.tamam biraz ileri gitmiş ama diğer üyeler tarafından,da böylesi aforoz edilmesi güzel değil kanaatimce

yavuz-çelikel' Alıntı:

Yavuz bey siz de şimdi aşırı sinirlenip konular açarmışsınız :D

Arkadaş kendi isteği ile konusu ile ilgili birşeyler nedeniyle gitti tabiki
Öyle bir düşünce yok zaten, üzerinize alınmayın
hani acaba "bi dur iki soluklan sakinleş arkadaş" diyemez miydik diye düşünülüyor

Arkadaşlar,
bence konuyu uzatmayalım artık. Yukarıdaki yazışmalardan "Hiçbirimizin amacı birbirimizi kırmak yada rahatsız etmek" olmadığını düşünüyorum. Dolayısı ile bence konuyu kapatabiliriz. Kısmet ise karşılaştığımızda da eminim "HEPİMİZ" gülüp geçeceğiz. reha

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgidiyorum zaten kahveye arkadaşlarıda alıp gelecem bin tane konu açacaz....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgidiyorum zaten kahveye arkadaşlarıda alıp gelecem bin tane konu açacaz....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D Yavuz Bey bence kahveden arkadaşları alıp konu açmayın, MEVZU açın .... ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
Hobaaa :D :D

Selamlar
benim konu ile HİÇ BİR İLGİM olmadığını daha önce söylemişmiydim? ben sadece geçiyordum, uğradım..

(ne olur olmaz, kahveden arkadaşlar gelirse, kim vurduya gitmeyelim)

Site çıkışında görüşelim :mad:
ben de kahvedeki arkadaşları çağırayım
okeye oturmuşlardı...
::smiley:

2s0gv0y.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.