Sitedeki Üyeliğimi Nasıl Kapatabilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vwcaravelle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,963
Ynt: Sitedeki Üyeliğimi Nasıl Kapatabilirim

reha' Alıntı:
Selamlar
benim konu ile HİÇ BİR İLGİM olmadığını daha önce söylemişmiydim? ben sadece geçiyordum, uğradım..

(ne olur olmaz, kahveden arkadaşlar gelirse, kim vurduya gitmeyelim)

Konu ile ilgili olup olmamak önemli değil, arkadaşlar gelince orada olup olmamak önemli... ;D ;D

Biz bu duruma ''ponçik'' olmak diyoruz ....
Cümle içinde: İsmail abiyi çıkışta ponçik etmişler... ;D ;D

Etiketler

[attachment=1]

Kendileri yakın arkadaşımdır, söyledim bana kızıyorlar diye çok sinirlendi.:smiley::smiley::smiley::smiley:

xxxxxxxxxxx.JPG

yavuz-çelikel' Alıntı:
[attachment=1]

Kendileri yakın arkadaşımdır, söyledim bana kızıyorlar diye çok sinirlendi.:smiley::smiley::smiley::smiley:

Arkadaşınızın adı Yeşil Dev HULKi mi acaba ;D
Benim beyazlı teyze bunu yer ama...

reha' Alıntı:
Selamlar,
yok yok ben almayayım.. sonra benim misteklerimi "ütersiniz" (tabii hatırlayan var ise.. reha

Mahallenin mistek sponsoru olarak çocukluğum gözümde canlandı... :D

Topik coşmuş kambersiz düğünmü olur dostlar işte geldim dostlarımızdan gelen başımız gözümüz üstüne,de arada bazı kuyruk acısı olan
kişiler damlamış topiğe onlara bir süprizim var topiğe neşe gelsin biraz

güçcük emrah söylüyor

http://www.youtube.com/watch?v=8EJ9WM4n8B4&feature=player_detailpage#t=11s

dopamin' Alıntı:
Topik coşmuş kambersiz düğünmü olur dostlar işte geldim dostlarımızdan gelen başımız gözümüz üstüne,de arada bazı kuyruk acısı olan
kişiler damlamış topiğe onlara bir süprizim var topiğe neşe gelsin biraz

güçcük emrah söylüyor

http://www.youtube.com/watch?v=8EJ9WM4n8B4&feature=player_detailpage#t=11s
İvan gelecek yanıma birazdan çayını içmeye gelecez.Yak Ömer bey semaveri.

yavuz-çelikel' Alıntı:
İvan gelecek yanıma birazdan çayını içmeye gelecez.Yak Ömer bey semaveri.

İvan,ın arkadaşın olduğunu bileydim daha öte birşeylerle ağırlamak isterdim sizi semaver az olur

hem bizim çakma ivan,la tanıştırırdık şimdi millet gene bunlar nece konuşuyor diyecek sen odtü,lü olarak türkçeye çevirirsin sana zahmet

yavuz-çelikel' Alıntı:
:smiley::smiley: sevgiler saygılar herkese, şöyle temiz bir yer bulsakta zehir oynasak bir.

Bilemedin altı koldan çorum üçlüsü dahada iyi olur kalabalık olduk malum kimse dışarda kalmasın biri yer biri bakar tadı olmaz

SEVAL' Alıntı:
Üyemizin yoğun ısrarı üzerine üyeliği iptal edilmiştir.

Seval Hanımcığım merhaba, siteyle alakalı olmayarak sadece özel sebeplerden ötürü üyeliğimin iptalini gerçekleştirebilir miyiz ? Ben iletmek istedikleriniz bölümüne de baktım ancak yetkili ve yardımcı bir link bulamadım.

teşekkür ve sevgilerimle

zgenel' Alıntı:
Seval Hanımcığım merhaba, siteyle alakalı olmayarak sadece özel sebeplerden ötürü üyeliğimin iptalini gerçekleştirebilir miyiz ? Ben iletmek istedikleriniz bölümüne de baktım ancak yetkili ve yardımcı bir link bulamadım.

teşekkür ve sevgilerimle

İptal edildi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.