KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
slm dostlar ben sezginer tarık şu anda araç kullanıyor saate 90 km /h ile erzurum çevre yolunu geçiyoruz aşkalede gökan beyle tanışıp bi çay molası verdikten sonra yolumuza devam edeceyişz tyüm dostlara selam olsun
slm millet ben geldim şoför değiştik bu arada bir iki resim atayım dedim aşkaleden çıktı yola devam aşkalede gökhan kardeşimize uğradık ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum bizi ağırladı yemeğemizi yedirip çayımızı ısmarladı araban harika gökhan allah kaza bela vermesin
şimdi ilk resimleri ekliyorum kimse benden hızlı foto ekleyemez
yola çıktık karanlık çöktükte sonra farımızın birinin yanmadığını anlayınca hemen teknik servis far değişimini yaptı ve yola düştük
teşekkürler kardeşim nasip kısmet diyelim biz ödül için değil aslında dostlarımızı ziyaret için gidiyoruz bakalıım sivastan bize bişe vereceklermi çok iddalı arabaları varmış kupaları kaptırmazlar bize ama benim işim nefes kesen ile patrolun nefesini kesmeye gidiyom onun nefesini keseceğim
ata036' Alıntı:
teşekkürler kardeşim nasip kısmet diyelim biz ödül için değil aslında dostlarımızı ziyaret için gidiyoruz bakalıım sivastan bize bişe vereceklermi çok iddalı arabaları varmış kupaları kaptırmazlar bize ama benim işim nefes kesen ile patrolun nefesini kesmeye gidiyom onun nefesini keseceğim
ya abi o tamire girmezki ampül dökülmüş yenisi ile değiştik hepsi bu kadar hem biz öyle arıza anında durup bir yoyotacı gelsinde bize malzeme ve servis versin diye beklemeyiz kendi işimizi kendimiz yaparız bu arada deymeyin keyfimi boylu boyuna uzanmış internete tavla antramanı yapıyorum yarın bülentle maçımız var