Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,709

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
sabah saat 9:00 planlanan buluşmayı 10:00 da gerçekleştirdik sebebi bu hafta herkes oğullatını da getirdi tabi ben kız babası olduğumdan yalnız geldim:smiley:
sonra market alışverişini tamamlayıp yola çıktık hedef harmancık barajı idi ama üçtepe baraj göletini gördük ve orada kaldık tabi yolda giderken atraksiyonu eksik etmedik

IMG_1644 (Medium).jpg

IMG_1645 (Medium).jpg

IMG_1646 (Medium).jpg

IMG_1652 (Medium).jpg

IMG_1653 (Medium).jpg

Etiketler

Ynt: Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)

göletin savanına giderken biraz hızlı gitmişim ömer ve süleyman beni kaybettiler daha doğrusu ben alçaktaydım göremediler

IMG_1675 (Medium).jpg

IMG_1677 (Medium).jpg

IMG_1679 (Medium).jpg

IMG_1681 (Medium).jpg

IMG_1684 (Medium).jpg

kokteknik' Alıntı:
sabah saat 9:00 planlanan buluşmayı 10:00 da gerçekleştirdik sebebi bu hafta herkes oğullatını da getirdi tabi ben kız babası olduğumdan yalnız geldim:smiley:

Kız babaları genelde erkek gibi yetiştirmeye çalışıyorlar Bülent. Senin için daha erkenmidir nedir :smiley: ;) :D 8)
Ben oğlanı ayartamadım birtürlü offroad için ;D

göletinden savanın da biraz eğlendik sonra bekleyeme başladık ekip tekrardan toplandı biz de bu arada mangalı ve çayı hallettik

IMG_1686 (Medium).jpg

IMG_1688 (Medium).jpg

IMG_1689 (Medium).jpg

IMG_1690 (Medium).jpg

IMG_1691 (Medium).jpg

aro ilk hamleyi yapınca diğer araçları da çıkardık savanın betonuna bu ara su çok soğuktu ellerim ve ayaklarım dondu

IMG_1695 (Medium).jpg

IMG_1699 (Medium).jpg

IMG_1705 (Medium).jpg

IMG_1707 (Medium).jpg

IMG_1708 (Medium).jpg

diğer fotolar da ömer beyin makinada oda yükleyecektir.
ARO çok uğraştı arabayı yıkamak için sonra çamura girmedi :smiley:

IMG_1711 (Medium).jpg

figo' Alıntı:
Kız babaları genelde erkek gibi yetiştirmeye çalışıyorlar Bülent. Senin için daha erkenmidir nedir :smiley: ;) :D 8)
Ben oğlanı ayartamadım birtürlü offroad için ;D
benim kızı bir bindiriyorum arabaya elini sürmediği çekiştirmediği yer kalmıyor meraklı benimki GPS e bayılıyor dokundukça ses çıkarıyor müzik yapıyor onunla

Bende asfaltda giderken dik bir yokuş gördüm, hemen şurdan çıkalım dedim :eek:
Çocuklara fırsat vermeden yoldan çıktım ,yokuşun sonunda kız, oğlan hepsi atladılar arabadan ???
Asfaltta geri bindiler ve koro halinde ofrof mofrof yok dediler, ogün bugün iptaller ;D ;D ;D

bülent bey güzel fotoğraflar paylaşım için teşekkürler

aronun lastik işini çözdünüzmü ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.