Sivas - Tokat İl Sınırı, Çamlıbel Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,204

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
SABAH 9:00 suları kalktık bir araya gelmemiz saat 10:30 u buldu ismail beyin fırında kahvaltı ettikten sonra SİVAS TOKAT il sınırındaki rakımı 1650 olan ÇAMLIBEL e gitmeye karar verdik merak ediyorduk kar ve yağış nasıl yola çıktık geçen haftaki gib bir macera istemiyorduk sadece gezip gelecektik.

Etiketler
Ynt: Sivas - Tokat İl Sınırı, Çamlıbel Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

ufak ufak kar yağıyor bizde sohbet edip eskileri yad ediyorduk sonra konu benim nivanın arızalarına geldi çok kızdırdılar beni acil satıp bir defender almam gerektiği konusunda beni ikna etmeye çalıştılar

ÇAMLIBELe geldiğimizde saat 13:30 civarıydı karayolları yol temizleme çalışması yapıyordu

çamlıbelden tokata geçtik ismail beyin motorcu arkdaşları ile buluştuk bize öğlen yemeği ikram ettiler sohbet uzadıkça uzadı akşam saat 17:00 civarı ayrıldık ve yola çıktık ben gprs bilgilere bakıp fotosunu çektikten sonra sivasa kadar uyumuşum hafta sonu küçük ve sakin bir keşif gezisi yaptık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR