Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,839

Etiketler
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

merhabalar herkese necla ben,
bende katılırım ancak araç sıkıntım var gibi..benzine destek olurum eğer boş yer varsa...

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Necla merhaba, benim aracımda yer olacak...

tamam o zaman gene haberleşiriz

Arkadaşlar, Ankara'dan kamplı katılım yapacak olan arkadaşlarımızın yetersiz olması, ayrıca Ereğli'den Adnan Abi ve Murat bu etkinliğin daha ileri tarihe ertelenmesi istekleri bu etkinliğin kamplı yapılmasını iptal ederek daha ileriki bir tarihe almamıza neden olmuştur.

Eğer günübirlik olarak sadece 24 Haziran 2009 pazar günü yeterli çoğunluk sağlanırsa etkinlik alanı olarak Eren'in önerisiyle Beynam Ormanlarını teklif ediyorum

pazar günü dönüş saatimizi sorabilirmiyim çünkü dönüş saatine göre katılma şansım olacak benim

Zerrin, Haziran ayında tırmanış eğitimi planlıyordum. Bu iki programı birleştirelim mi?

gene bişey yaptılar yahu bu siteye

ya ne oldu az önce başkaydı şimdi başka site kafayı yedi

Efe 19-20-21 Hazirada Gezenbilir Festivalimiz var festivalden sonra yapabiliriz..

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin, Haziran ayında tırmanış eğitimi planlıyordum. Bu iki programı birleştirelim mi?

O zaman çok sıcağa kalıyoruz. 6-7 Haziran diye düşünmüştüm.

ceranus' Alıntı:
Efe 19-20-21 Hazirada Gezenbilir Festivalimiz var festivalden sonra yapabiliriz..

Biz Beynama geliriz, Baranın pazartesi sınavı olduğu için akşam erken ayrılmamız gerekebilir.Çiğdem sen de bizimle dönebilirsin...
1.Hülya- Freelander (4 kişi)

Katılım yetersizliği nedeniyle etkinlik İPTAL edilmiştir...