Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,844
Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

evte murat adnan abiyle gelin işte

Etiketler

Ynt: Sivrihisar'da Trekking, Tırmanış, Kamp Etkinliği Duyurusu (23-24 Mayıs 2009)

Keyifli bir kamp diliyorum size.

keyifli olacağı kesin sedat bey :D hangi kampıımız sıkıcı olduki

Çok teşekkürler Sedat, bir kaç gün önce gelmiş olsaydın sende katılırdın sizinkiler ile birlikte, artık haziranda yapacağımız Gezenbilir Festivaline hazır olacaksın :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Keyifli bir kamp diliyorum size.

ceranus' Alıntı:
Çok teşekkürler Sedat, bir kaç gün önce gelmiş olsaydın sende katılırdın sizinkiler ile birlikte, artık haziranda yapacağımız Gezenbilir Festivaline hazır olacaksın :smiley:

Zerrin biliyorsun Ankaraya dönüş tarihimi 20 mayıstan 23 mayısa çekmiştim. Şimdi çok pişman oldum, keşke önceden haberim olsaydı.

cidowsky' Alıntı:
keyifli olacağı kesin sedat bey :D hangi kampıımız sıkıcı olduki

Bilmem mi? Zaten bu keyfi kaçıracağıma yanıyorum ya ;D

Sedat, yorgun olmazsan pazar sabah çıkıp gelin :smiley:

Zerrin yorgunluk birşey değilde, muhtemelen mehmet ne beni bırakır nede kendi dışarı çıkar.

Haklı ama iki aydır görmüyor seni babası ..

Listemiz

01- Zerrin (Ankara)
02- ertürk (Ankara)
03- çiğdem (Ankara)
04- Eren (Ankara)
05- Murat (Ankara)
06-

Zerrin hanim bi gun bende gozumu karartip yuruyuslere katilicam ama ne zaman bilemiyorum :D Sizlere iyi eglenceler diliyorum...

ufuk bence gözünü karartma zamanıdır baksana teknik tırmanış bile var bence gayet eğlenceli olacak :D

cidowsky' Alıntı:
murat atla gel sende otobüse yahu biz azmı yaptık boluya otobüsle gidip ordan araçlarla geçtik bide kaya tırmanışımı yapacaksınız siz bakayım efe abi ve ertürkle kıskandım ama ben benide alın aranıza :(

Doğru söylüyorsun çiğdem inan gelmeyi çok istiyorum.Ereğli'de anca akşam 17:00/18:00 gibi çıkabilme şansım var.O da işi biraz zorluyor.Bir şeyler düşünmeye çalışıyorum.

Arkadaşlar Hafta sonu İstanbul'a gitmem gerekiyo ne yazık ki ben gelemiyorum...

Listemiz

01- Zerrin (Ankara)
02- ertürk (Ankara) (Katılamıyor)
03- çiğdem (Ankara)
04- Eren (Ankara)
05- Murat (Ankara)
06-

bak bu olmadı işte ertürk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR