Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,432

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    836

Ynt: Sizce 4x4 pazarında lider marka hangisidir?

Spesifik olarak değil de,çok genel anlamda bakarsak tabii ki tamamen şahsi fikrim:
Toyota Landcruiser

ver bana ferrariyi ben sokarım ;D bu arada çok fazla tartışmaya gerek yok. aklıma gelen birkaç arazi aracı şunlardır;

discovery
land cruiser
pajero
patrol...

yanlız videodaki hummer h1 değil , h2
büyük ihtimalle h1 aynı yeri geçerdi diom ben

Nadir abi kusura bakma Unimog'u koymadık, biz onu kamyon olarak şey ettirdiydik de ;D ;D ;D

bir tv programında görmüştüm bu paletleri bursada üretildiği söyleniyordu defender e takmışlardı 4 metre karda gidiyormuş araç ama haberin abartısı varmı bilemem

bencede 4x4 sınıfında land cruiser
tabi bunu seçmemde kardeşimin dubai çöllerinde yaptıkları safariyi anlatması baya etkili oldu
anlattıklarına göre araç baya sağlam

erischman' Alıntı:
Geçtiğimiz pazar Bebek civarlarında arap plakalı bir Land Cruiser gördüm.
Bizdekilerden oldukça farklı daha ihtişamlı bir görünümü vardı.
Özellikleri de eminim daha farklıdır.
o gençte 5lt benzinli var V8 hemide...beyllle oluk oluk içiyor benzini hatta yanından geçerken lııkkklıkkklıkkkkk die sesi geliyor depodan

erischman' Alıntı:
Geçtiğimiz pazar Bebek civarlarında arap plakalı bir Land Cruiser gördüm.
Bizdekilerden oldukça farklı daha ihtişamlı bir görünümü vardı.
Özellikleri de eminim daha farklıdır.

Benzini çilingir sofrasında içiyordur muhtemelen ;D Tabi kendi ülkesinde olmadığı için Türkiye'de LPG dönüşümü yaptıracak bir Arap da olabilir ;D

Adamlar bize ilah gözüyle bakıyolardır kesin "waay be adamlar arazi aracına LPG sistem takmış kesin vardır bir püf noktası " şeklinde

VitaEsMorte' Alıntı:
Benzini çilingir sofrasında içiyordur muhtemelen ;D Tabi kendi ülkesinde olmadığı için Türkiye'de LPG dönüşümü yaptıracak bir Arap da olabilir ;D
aklıma iranlı misafirlerim geldi ibrahim de tanır kendilerini adam almış ailesini atlamış pejo206'ya aklı sıra türkiye turu atacaklar hesapladık adam deposunu iranda 8$'a (yazıyla da yazayım inanması güç olabilir 'sekiz' ;D) dolduruyormuş. tabii türkiyeye bi geliyor depo 100$'a doluyor zavallı adam, sadece istanbula gelip aynen geri döndüler. geri giderken sivası ve erzurumu gezmişler ;D ;D ;D ;D