<div class="bbWrapper">Kendimize ait çiftliğimiz var ve binek aracımıza çiftlik yolunda bir kere motor yatak sardı bir kerede şanzıman indi (2 3 mm lik bir taş parçası girmiş kasko bile inanmadı konu hakkındada tam bir bilgiye sahip değilim)<br />
Yaşadığımız şanzıman probleminden sonra birde arazi aracı olmayı düşünüyordukki babam bugun aradı ve 1996 model bir Lada Niva için 8750 Lira istediklerini söyledi banada fiyatıda modelide çok yüksek geldi.<br />
Benimse gönlümden Grand Cherokee almak geçiyor.Ama Ladada düşük yatırım maliyetli ve ekonomik duruyor.<br />
Bizim için araçta sağlamlık ve az yakıt önemli yolda çok ağır bi arazi şartları ok açıkcası çiftliğe gidip gelirken kullanmak için bir araç arıyoruz konforuda çok önemli değil.<br />
Bu durumda siz olsaydınız bahsettiğim ladayımı alırdınız yoksa modeli çok yüksek olmayan 15000 lira civarında bir Grand Cherokee mi ?<br />
Not:Arazi araçları hakkında hiç bir bilgimiz olmadığı için size sorma gereği duydum arasında dağlar kadar fark olduğunu biliyorum ve bu sorunun cevabıda Grand Cherokee olacağını tahmin ettiğimden konuyu burda açtım.</div>