VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #145 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke şu imzaritlerden birini içsem mi acaba diye düşünmek yerine direkt olarak yakıp içsem....
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke şu imzaritlerden birini içsem mi acaba diye düşünmek yerine direkt olarak yakıp içsem....
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #146 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke içmesen
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #147 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım An iyisi ben içmeden yatayım, uyuyup, unutayım sigarayı... keşke o da beni unutsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım An iyisi ben içmeden yatayım, uyuyup, unutayım sigarayı... keşke o da beni unutsa
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #148 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hepimizi unutsa ve keşke hep güzel rüyalar görüp mutlu bir gece geçirsek (mutlu geceler)
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hepimizi unutsa ve keşke hep güzel rüyalar görüp mutlu bir gece geçirsek (mutlu geceler)
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 15 Ara 2007 #149 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke herkes benim gibi şu İstanbulun kargaşasından bi şekilde kurtulsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke herkes benim gibi şu İstanbulun kargaşasından bi şekilde kurtulsa
VforVendetta dans, fotoğrafçılık, kitaplarım, seyahat Mesajlar 320 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #150 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bodruma da kar yağsa
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Ara 2007 #151 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bugün tatil olsaydı öğlene kadar uyusaydım
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 15 Ara 2007 #152 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke şu an dağlarda olsaydım
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 16 Ara 2007 #153 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım VforVendetta' Alıntı: keşke bodruma da kar yağsa Genişletmek için tıkla ... Bu gün dolu yagdı..Az kaldı tutturdun
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım VforVendetta' Alıntı: keşke bodruma da kar yağsa Genişletmek için tıkla ... Bu gün dolu yagdı..Az kaldı tutturdun
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 16 Ara 2007 #154 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bodum istanbul arası 1 saat olsa
Transporter Kamp III Mesajlar 857 Tepkime Puanı 7 Yer izmit 16 Ara 2007 #155 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Bi saatki zaten.. ..Keşke uçakla seyahat etmekten hoşlansam..
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Bi saatki zaten.. ..Keşke uçakla seyahat etmekten hoşlansam..
Jazz is a very niiice ! Mesajlar 194 Tepkime Puanı 0 Yer /NY 16 Ara 2007 #156 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke üniversiteyi kazansam keşke JK nın benzinli motor seçeneği olsa keşke hep kar kış soğuk olsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke üniversiteyi kazansam keşke JK nın benzinli motor seçeneği olsa keşke hep kar kış soğuk olsa
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 17 Ara 2007 #157 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke pazartesi tatil olsa
dora toros and toros Mesajlar 402 Tepkime Puanı 1 Yer ANTALYA 17 Ara 2007 #158 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke hayat aşk dan ibaret olsa ve hiç bitmese....
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 17 Ara 2007 #159 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke land imi ingiltereden getirtseydim
Felice ''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana Mesajlar 975 Tepkime Puanı 0 23 Ara 2007 #160 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke daha azıyla yetinebilmeyi daha erken öğrenseydim.